ruangiklan
ruangiklan

Wednesday, February 20, 2013

April Pulak....!

Assalamualaikum sumer!~

mstar.com.my

Hok aloh! lambatnyeeeeeee. Kalaulah benar bagai dikata, keras kejung la orang menunggu nak mengundi hehehe. Ramai yang dah tak sabo ni nak pangkah memangkah parti pilihan masing-masing. 


Kat kampung aku tu, sepanjang jalan diaorg  'berperang' letak bendera parti masing-masing. Sebelah kanan jalan biruuuuuu je. Sebelah kiri hijauuuuu je. Kadang-kadang tu atas trafic light pun dia bantai sangkut bendera hahahahaha! Padahal kempen parti pun belum start tapi itulah penangan PRU 13 kali ni...dashyat bebenau!

Itu baru bendera beb! Teknologi dah semakin canggih..lagi senang koje..anto je sms suruh sokong parti tu suruh pangkah parti ni. Ntah mana diaorg dapat nombor ntah...antu nombor bagi kot! Nombor yang anto tu pulak nombor pelik-pelik....!

Pada yang boleh ngundi jangan lupa check nama korang kat SPR. Walaupun aku kira aku masih muda berbanding umur sebenar (wahahahaha) kali ni aku pun taknak lepaskan peluang mengundi. Seumur hidup kalu sekali korang tak ngundi tersangattttt la rugi! Jadi, pastikan korang layak mengundi dan tunggu je tarikh yang akan diumumkan nanti...hopefully!~Peace!~

P/S: Tangan gatal dah ni....!

0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.