April Pulak....!

Wednesday, February 20, 2013

Assalamualaikum sumer!~

mstar.com.my

Hok aloh! lambatnyeeeeeee. Kalaulah benar bagai dikata, keras kejung la orang menunggu nak mengundi hehehe. Ramai yang dah tak sabo ni nak pangkah memangkah parti pilihan masing-masing. 


Kat kampung aku tu, sepanjang jalan diaorg  'berperang' letak bendera parti masing-masing. Sebelah kanan jalan biruuuuuu je. Sebelah kiri hijauuuuu je. Kadang-kadang tu atas trafic light pun dia bantai sangkut bendera hahahahaha! Padahal kempen parti pun belum start tapi itulah penangan PRU 13 kali ni...dashyat bebenau!

Itu baru bendera beb! Teknologi dah semakin canggih..lagi senang koje..anto je sms suruh sokong parti tu suruh pangkah parti ni. Ntah mana diaorg dapat nombor ntah...antu nombor bagi kot! Nombor yang anto tu pulak nombor pelik-pelik....!

Pada yang boleh ngundi jangan lupa check nama korang kat SPR. Walaupun aku kira aku masih muda berbanding umur sebenar (wahahahaha) kali ni aku pun taknak lepaskan peluang mengundi. Seumur hidup kalu sekali korang tak ngundi tersangattttt la rugi! Jadi, pastikan korang layak mengundi dan tunggu je tarikh yang akan diumumkan nanti...hopefully!~Peace!~

P/S: Tangan gatal dah ni....!

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM