Tuesday, February 05, 2013

# Cerita Kat Opis # Something in my head

Bagi Yang Suka Makan...

Satu benda lagi yang aku suker keje kat department baru ni sejak 7 bulan yang lalu..MEWAH MAKAN!hehehehe. Dah tu pulak opismate ramai yang kaki MAKAN, aku pun ikut join! Dalam sebulan tu ader jer MAKAN FREE. Semoga murah rezeki diaorg amin...~

Arini, opismate buat MAKAN lagi sempena besday...terbaeekkkkkk!~ Eh, murah rezeki tau bagi orang makan ni (^_^) Amalan sebegini bukan saja dapat mengeratkan ukhwah sesama rakan sekerja tapi juga dapat merasa makanan yang sedap-sedap hehehe.

See? banyak kan? Tu aku belum amik air lagi tu. Mee kari dia SUPERB! Kuih koci plak peberet aku hehe. Tu la kek besday opsimate..aku amik yang spesel skit ader cherry haha.

 Pantun aku dulu ,
Gendang gendut tali kecapi
Kenyang perut susah hati.

Aku balas balik,
Tapi, arini manyak senang hati pasal perut sudah kempes kembali,
Sekarang sedia untuk diisi dengan mee kari dan kuih koci!
wahahahahahaha~
GEDIKS!

No comments:

Post a Comment

Apa kata korang?