Bakul Serbaguna.

Tuesday, February 19, 2013

Assalamualaikum sumer!~

Akhirnya bakul yang aku tempah dah pun sampai. Macam-macam design cute akak ni tunjukkan, rasa cam nak rembat habis sumer! hehehehe mujur dompet aku tak berapa nak 'warassssss'....! Aku beli bakul ni sebab nak letak toys anak-anak dara aku tu...pening kepala tiap kali diaorg main mesti bersepah macam tongkang pecah! Kalu men patung Barbie tu...boleh tahan 2 jam je pastu konpem kene 'kerat 14' ngan diaorg. Habis berterabur tangan, kaki, kepala, badan, ditanggalnya baju, dikoyaknyer skirt.... yang tinggal....??

Aku pun dah lama tercari-cari solution camner nak kumpulkan toys diaorg kat satu tempat yang senang diaorg amik & simpan balik lepas main. Kalu guna kotak alamatnya tak lama la nyawa kotak tu...habis dikoyak-koyaknya buat main..! Apekejadahnye anak-anak aku ni....sumer benda nak dikoyaknya wahahaha ganazzzzzzzz.....!

Dan bakul ini bakal menjadi 'penyelamat' aku hehehe...


ada 2 jenis design - polka dot love & flower

Look at the big riben.....super english style hehe

menggunakan bakul sampah biasa je and it turn out to be this gojes!

bakul bertangkai pun ada - sesuai untuk picnic

i choose this....haha
It's amazing how u can change a normal basket into this gorgeous and super stylish basket. Korang boleh letak macam-macam dalam basket ni. Selain toys, garments, tudung, big stationery even hardware tools pun boleh letak dalam basket ni. Terserah la pada imaginasi korang wokeh! Tapi, kalu nak letak sampah dalam ni....agak-agak la kannnnnnn! hehehe

Kalu yang jenis bertangkai tu, korang boleh isi kitchen stuff atau food for picnic atau simply letak hadiah dan korang boleh hadiahkan dengan bakul-bakul tu sekali hehehe. Plus, boleh diletakkan sebagai hiasan di mana sudut-sudut dalam rumah korang...tak ke cun tu?hehehehe.

Harga basket yang aku beli ni RM21, untuk yang bertangkai tu harga dia RM23/RM25. Ok la tu op?

You Might Also Like

2 pengomen comel

  1. Akak tempah kt mane?ade web site die x..hihiih tgh cari bajul utk brg2 baby....

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak tempah kat kawan kat opis. Dia takde website dik buat kecil-kecilan je.

      Delete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM