Best Jugak...

Thursday, February 28, 2013

Assalamualaikum!~ 

Best jugak main ngan ayam ni yer. Bukan main kejor- kejor hehe. 

Alaaaa nak citer panjang-panjang pun tak syiok jugak sebab aku update kat phone je. Tunggula nanti aku dah boleh hadap laptop aku citer arr. 

Patutla mak suka bela ayam kampung....

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM