Bila Anak Marah Ayah....

Monday, February 04, 2013

Kalu kiter tengok anak kiter buat tak betul, mesti kiter tegur kan. Tapi, kadang2 sebagai manusia yang lemah kiter juga tak terlepas dari melakukan kesilapan kecil hehe.

*Ayah tengah makan keropok*

*Mira tengah makan kacang*

*Ayah makan sambil baring tengok tv*

*Mira jeling kat ayah.....*, "ayah, bangun makan la..."

*Ayah cepat2 bangun dan duduk buat muka bersalah* hahahaha~

*Aku gelak tengok ayah kene tegur ngan anak hehehehe*

Good job Mira! Kalu bukan parents yang patut set example yang baik untuk anak, saper lagi ye dop?(^_^)

kacang face (^_^)

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM