Saturday, January 19, 2013

# Flora & Fauna # Video

Bila Kambing Marah Papparazzi(VIDEO)

Assalamualaikum sumer!~

Pernah tengok kambing marah 'papprazzi'? Marah tu bukan macam kambing tu tanduk orang @ kejar orang. Tapi, cara kambing ni marah lain macam skek hahaha. Tapi, mengapa 'papparazzi' ni kene marah ngan kambing pulak? Haaaa jom kiter terjah video di bawah....apekeheinyer mmbeeekkkkkk!
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Seriously Kenit takleh berenti gelak setiap kali tengok video ni hahahahaha. Banyak kali si 'papprazzi' ni di 'sembur'nya wakakakaka. Part kambing tu 'sembur' tu yang buat Kenit gelak guling2 hahahaha....boleh buasir lagu ni! Mula-mula Kenit tak faham gak...tapi bila dah baca translation kat bawah video tu baru Kenit faham hahahaha.

Bakpe la 'papparazzi' ni 'cerdik' sangat pi tanya pasai trailer game Halo Reach..patutla pun ko kene 'sembur' ngan kambing wakakakaka...haddow!! Dah tu faham pulak si kambing tu, siap boleh 'menjawab' balik biler 'papprazzi' tu tanya soalan! wakakakaka...haddow! Pecah perut ku kalu berterusan gini.....!huuuuuuuuuu *lek jap...tarik nafas panjang-panjang istighfar*

Boleh 'menangis' tengok video ni hehehe~

No comments:

Post a Comment

Apa kata korang?