Bila Kambing Marah Papparazzi(VIDEO)

Saturday, January 19, 2013

Assalamualaikum sumer!~

Pernah tengok kambing marah 'papprazzi'? Marah tu bukan macam kambing tu tanduk orang @ kejar orang. Tapi, cara kambing ni marah lain macam skek hahaha. Tapi, mengapa 'papparazzi' ni kene marah ngan kambing pulak? Haaaa jom kiter terjah video di bawah....apekeheinyer mmbeeekkkkkk!
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Seriously Kenit takleh berenti gelak setiap kali tengok video ni hahahahaha. Banyak kali si 'papprazzi' ni di 'sembur'nya wakakakaka. Part kambing tu 'sembur' tu yang buat Kenit gelak guling2 hahahaha....boleh buasir lagu ni! Mula-mula Kenit tak faham gak...tapi bila dah baca translation kat bawah video tu baru Kenit faham hahahaha.

Bakpe la 'papparazzi' ni 'cerdik' sangat pi tanya pasai trailer game Halo Reach..patutla pun ko kene 'sembur' ngan kambing wakakakaka...haddow!! Dah tu faham pulak si kambing tu, siap boleh 'menjawab' balik biler 'papprazzi' tu tanya soalan! wakakakaka...haddow! Pecah perut ku kalu berterusan gini.....!huuuuuuuuuu *lek jap...tarik nafas panjang-panjang istighfar*

Boleh 'menangis' tengok video ni hehehe~

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM