ruangiklan
ruangiklan

Saturday, January 19, 2013

Bila Kambing Marah Papparazzi(VIDEO)

  No comments    
categories: ,
Assalamualaikum sumer!~

Pernah tengok kambing marah 'papprazzi'? Marah tu bukan macam kambing tu tanduk orang @ kejar orang. Tapi, cara kambing ni marah lain macam skek hahaha. Tapi, mengapa 'papparazzi' ni kene marah ngan kambing pulak? Haaaa jom kiter terjah video di bawah....apekeheinyer mmbeeekkkkkk!
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Seriously Kenit takleh berenti gelak setiap kali tengok video ni hahahahaha. Banyak kali si 'papprazzi' ni di 'sembur'nya wakakakaka. Part kambing tu 'sembur' tu yang buat Kenit gelak guling2 hahahaha....boleh buasir lagu ni! Mula-mula Kenit tak faham gak...tapi bila dah baca translation kat bawah video tu baru Kenit faham hahahaha.

Bakpe la 'papparazzi' ni 'cerdik' sangat pi tanya pasai trailer game Halo Reach..patutla pun ko kene 'sembur' ngan kambing wakakakaka...haddow!! Dah tu faham pulak si kambing tu, siap boleh 'menjawab' balik biler 'papprazzi' tu tanya soalan! wakakakaka...haddow! Pecah perut ku kalu berterusan gini.....!huuuuuuuuuu *lek jap...tarik nafas panjang-panjang istighfar*

Boleh 'menangis' tengok video ni hehehe~

0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.