Show & Tell : BR1M 2.0

Friday, February 15, 2013

Assalamualaikum sumer!~

Are you still in the BR1M mood?? Well, those who have already picked your BR1M...congrates! Those who still standing in the line...be patience ya! Nothing to say..just let the pictures tell the story...enjoy! (hopefully)


in the morning...longgggggg queue!~
v
v
v
v
v
v
v
still longgggggg to go...!~
v
v
v
v
v
v
v

after give IC waiting for name to be called.
v
v
v
v
v
v
v
v

too many people in the bank...cannot wait longer!~
v
v
v
v
v
v
v
more comfortable here in Public Bank
v
v
v
v
v
v
v
while waiting....aiyoooo, hungry u know!~
v
v
v
v
v
v
v
finally! rezeki hari Jumaat - together with angpau..! (^_^)
but that money is not going inside the angpau ya!

~THE END~


You Might Also Like

1 pengomen comel

  1. Untunglah dpt BR1M hehe, den tak layak dah..sikit je yang tak melayakkan, mcm tak adil je

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM