Hadiah Dari TuppyThingy Dah Sampai!~

Wednesday, February 13, 2013

Assalamualaikum sumer!~

Akhirnyaaa.....! Lama jugak aku tak terima hadiah dari mana-mana contest hehehe.*tak malu jugak aku ni kan* So, sampai jugak hadiah misteri dari TuppyThingy melalui satu GA yang aku join hampir 2 minggu lalu, iaitu TERJAH SEPANTAS KILAT.





Aku dapat hadiah 3 IN 1 tau! Katalog Tupperware keluaran terbaru 11 Februari - 30 Mac 2013 (aku sememangnya minat dengan bekas makanan yang colourful dan very convenient ni), sarung polka dot pocket tissue(very the cute!), and of course voucher istimewa dari TuppyThingy sebanyak 15%. Another reason kenapa aku kene beli gak barangan Tupperware ni hahaha.

voucher 15% akan kugunakan sebaik-baiknya heeee~


ni kalu dapat kat My Pearls......habisla!

Terima kasih daun keladi pada TuppyThingy atas hadiah yang cooooool ni!~ (^_^)

You Might Also Like

2 pengomen comel

  1. assalamualaikum ... berbaloi gak masuk GA . Saya tak rajin ... heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam, alhamdulillah...ini pun dah lama tak masuk. (^_^)

      Delete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM