ruangiklan
ruangiklan

Wednesday, February 13, 2013

Hadiah Dari TuppyThingy Dah Sampai!~

  2 comments    
categories: 
Assalamualaikum sumer!~

Akhirnyaaa.....! Lama jugak aku tak terima hadiah dari mana-mana contest hehehe.*tak malu jugak aku ni kan* So, sampai jugak hadiah misteri dari TuppyThingy melalui satu GA yang aku join hampir 2 minggu lalu, iaitu TERJAH SEPANTAS KILAT.





Aku dapat hadiah 3 IN 1 tau! Katalog Tupperware keluaran terbaru 11 Februari - 30 Mac 2013 (aku sememangnya minat dengan bekas makanan yang colourful dan very convenient ni), sarung polka dot pocket tissue(very the cute!), and of course voucher istimewa dari TuppyThingy sebanyak 15%. Another reason kenapa aku kene beli gak barangan Tupperware ni hahaha.

voucher 15% akan kugunakan sebaik-baiknya heeee~


ni kalu dapat kat My Pearls......habisla!

Terima kasih daun keladi pada TuppyThingy atas hadiah yang cooooool ni!~ (^_^)

2 comments:

  1. assalamualaikum ... berbaloi gak masuk GA . Saya tak rajin ... heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam, alhamdulillah...ini pun dah lama tak masuk. (^_^)

      Delete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.