Wednesday, February 13, 2013

# Menang Kontes

Hadiah Dari TuppyThingy Dah Sampai!~

Assalamualaikum sumer!~

Akhirnyaaa.....! Lama jugak aku tak terima hadiah dari mana-mana contest hehehe.*tak malu jugak aku ni kan* So, sampai jugak hadiah misteri dari TuppyThingy melalui satu GA yang aku join hampir 2 minggu lalu, iaitu TERJAH SEPANTAS KILAT.





Aku dapat hadiah 3 IN 1 tau! Katalog Tupperware keluaran terbaru 11 Februari - 30 Mac 2013 (aku sememangnya minat dengan bekas makanan yang colourful dan very convenient ni), sarung polka dot pocket tissue(very the cute!), and of course voucher istimewa dari TuppyThingy sebanyak 15%. Another reason kenapa aku kene beli gak barangan Tupperware ni hahaha.

voucher 15% akan kugunakan sebaik-baiknya heeee~


ni kalu dapat kat My Pearls......habisla!

Terima kasih daun keladi pada TuppyThingy atas hadiah yang cooooool ni!~ (^_^)

2 comments:

  1. assalamualaikum ... berbaloi gak masuk GA . Saya tak rajin ... heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam, alhamdulillah...ini pun dah lama tak masuk. (^_^)

      Delete

Apa kata korang?