HTC Butterfly - World's First Full-HD Smartphone.

Thursday, February 14, 2013

Assalamualaikum sumer!~

Selama ni pilihan gadget smartphone aku adalah NOKIA & SAMSUNG. Tapi, mungkin kah lepas ni akan beralih ke HTC pulak?? Wah wah wah ekau nak cokau mano duit nak boli henset ni nim??! Borangan ajo la.....!


HTC Butterfly...Lady in red??hehe
Harga biasa CUMA RM1,399! Harga ngan DiGi Smartplan CUMA RM88. Takpe, kiter pasang impian dulu hehehe. Tak dapat beli pun tak pe la (dalam hati: mohon pujuk rayu sumbangan orang ramai untuk menghadiahkan aku HTC Butterfly) wahahaha GEDIKS!

So, kiter terjah apa special features yang ada pada HTC Butterfly ni??


Key Features:
  • 5.0" 1080p full-HD Super LCD3 display (440 ppi) with Corning® Gorilla® Glass 2
  • 1.5GHz quad-core processor
  • HTC ImageSense™ for front and back camera (depan belakang boleh snap)
  • Beats Audio™ sound enhancement (sound gempakz cam 'home theater' , aku agak je!)
  • Water-resistant level IPX-5 (means kalu kene ujan still functioning? hoi, ini boleh menggoyahkan poket beb!hehehe)


Mana cukup??? Nak tau apa lagi features untuk HTC Butterfly ni??Korang terjah SINI

Biasa, kalu pempuan (aku la tu) terpikat pada satu-satu gadget tu, sebabnya, 1st kaler/design dia lawa hahaha. Pastu baru tengok function/application/special features. Pastu baru pilih nak beli ke tak huhu. 

Cantik ni beb. Merah menyala mata aku nengok 'dia' atas bawah hehe. Harga pun ok lagi, bandingkan dengan Note II yang aku rasa sampai bila-bila aku tak mampu nak miliki hahaha. Takpela nim.....ado la tu rezeki ekau nanti.

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM