ruangiklan
ruangiklan

Thursday, February 14, 2013

HTC Butterfly - World's First Full-HD Smartphone.

  No comments    
categories: 
Assalamualaikum sumer!~

Selama ni pilihan gadget smartphone aku adalah NOKIA & SAMSUNG. Tapi, mungkin kah lepas ni akan beralih ke HTC pulak?? Wah wah wah ekau nak cokau mano duit nak boli henset ni nim??! Borangan ajo la.....!


HTC Butterfly...Lady in red??hehe
Harga biasa CUMA RM1,399! Harga ngan DiGi Smartplan CUMA RM88. Takpe, kiter pasang impian dulu hehehe. Tak dapat beli pun tak pe la (dalam hati: mohon pujuk rayu sumbangan orang ramai untuk menghadiahkan aku HTC Butterfly) wahahaha GEDIKS!

So, kiter terjah apa special features yang ada pada HTC Butterfly ni??


Key Features:
  • 5.0" 1080p full-HD Super LCD3 display (440 ppi) with Corning® Gorilla® Glass 2
  • 1.5GHz quad-core processor
  • HTC ImageSense™ for front and back camera (depan belakang boleh snap)
  • Beats Audio™ sound enhancement (sound gempakz cam 'home theater' , aku agak je!)
  • Water-resistant level IPX-5 (means kalu kene ujan still functioning? hoi, ini boleh menggoyahkan poket beb!hehehe)


Mana cukup??? Nak tau apa lagi features untuk HTC Butterfly ni??Korang terjah SINI

Biasa, kalu pempuan (aku la tu) terpikat pada satu-satu gadget tu, sebabnya, 1st kaler/design dia lawa hahaha. Pastu baru tengok function/application/special features. Pastu baru pilih nak beli ke tak huhu. 

Cantik ni beb. Merah menyala mata aku nengok 'dia' atas bawah hehe. Harga pun ok lagi, bandingkan dengan Note II yang aku rasa sampai bila-bila aku tak mampu nak miliki hahaha. Takpela nim.....ado la tu rezeki ekau nanti.

0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.