ruangiklan
ruangiklan

Friday, February 15, 2013

Jacket Cardigan Dah Sampai Weeee!~

  6 comments    
categories: 
Assalamualaikum sumer!~

Sejak dua menjak ni aku suke benor pakai cardigan. Kalu pi Uptown mesti nak tengok cardigan hehe. Tapi, nak pi tengok selalu..nak belek satu persatu..tu bukan aku la. Mana yang berkenan dengan 'taste' dan dompet aku, itulah yang aku rembat dulu.

Sama lah jugak kesnya dengan jaket cardigan yang baruuuuuu je sampai. Aku beli online dari seorang blogger yang aku dah lama dah jadi silent reader dia ehek ehek ehek. Beliau seorang blogger dan juga usahawanita yang menjual baju-baju yang cun melecun! (maafkan saya kalu tersilap ye kak) Baru-baru ni, aku ada beli sehelai jaket cardigan dari beliau....very the gojes!~
dah sampaiiii weeeee :D
 Ok..sebelum korang tengok 'model' tak bertauliah memperagakan cardigan gojes yang baru sampai ni, diminta jangan ketawa kalu tengok cara dia berposing yer, sebab ini 'model' tak pernah pegi kelas modelling so jangan salahkan dia. Harapkan tinggi je la...huhu~
v
v
v
v
v
v

heeeeee
tu nak tunjuk yang lengan dia memang
 labuh & comfortable sesuai untuk muslimah
macam aku ehek!
(aku menonggek ke tu???astaghfirullahalazim!)

Dah puas tengok? Cukupla tu 2 keping gambo..aku pemalu skit takleh letak banyak2 hehehe. Jangan ketawa yer..aku tau korang budak baik ehek. Abaikan je la prop kat belakang tu..lagipun aku pemalu nak bergambo depan orang ehek. Nanti dah balik kampung mana leh bukak sangat blog ni..bertambah tension la aku!

Terima kasih pada blogger kak Fillanie..saya suka jaket cardigan ni! Very soft and matching ngan hati dan jiwa saya ehek. Kalu korang juga suka dan berminat nak tahu lebih lagi pasai blogger kak Fillanie, boleh la terjah ke SINI.

Lagi satu aku suke singgah kat blog kak Fillanie sebab aku suka baca kisah kehidupan beliau sekeluarga...especially bab pregnancy & bab makan! wehehehehe...(^_^)Peace!~

6 comments:

  1. Sgt cantekk... sweet..nampak sesuai skali dgn Cik Rusuk...

    ReplyDelete
  2. yg penting selesa d pkai kn.. ^^

    ReplyDelete
  3. cantek la..laen dari yang lain..huuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik kan...1st time pilih polka dot design hehe

      Delete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.