Let's Improvise!~

Thursday, February 14, 2013

Assalamualaikum sumer!~

Dulu-dulu kalu kiter gi post office ker, JPJ ker, JPN ker mesti kene beratur panjang kan? Masa dulu mana ada sistem nombor giliran ni lagi. So, ramai-ramai la pakat beratur berjam-jam sampai lenguh lutut! Sekarang ni pun ada gak tempat-tempat tertentu yang belum menggunakan sistem nombor giliran tu lagi kan? Terutama di kawasan pedalaman yang penduduknya ramai.


Jadi, la ni aku nak bagtau la ada satu cara yang kiter boleh improvise dan guna untuk tempat-tempat yang kene beratur panjang cam tu.......
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Sumber:FB
Wahahahahaha!~ Amacam? sempoi tak idea ni?? Penat weh berdiri lelama, biar selipar pulak beratur kihkihkih~ Ader bran?? (^_^)

You Might Also Like

2 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM