Malang Bagi Psy.

Monday, February 18, 2013

Assalamualaikum sumer!~

Dia merupakan artis sensasi K-POP yang berjaya memikat hati anak remaja dengan hanya menari seperti kudaku lari gagah berani  mengikut rentak lagu Oppa Gangnam Style. Sampaikan anak kecil pun turut terikut-ikut style dia menari. Tapi, malang bagi Psy, artis K-POP ini telah disahkan polis mendapat sms berupa ugutan bunuh. Bunuh.....??? Hok alohhhhhh.....'ore maghi nok nyanyi nok suko-suko, alih-alih ambo pulok yang nak dibunohnyo', mungkin itulah kata hati Psy berkenaan isu ini *hehehehe*


sumber: BH

Ore maghi wak persembahe, balik takdo gapo. Dio maghi sini wak nyanyi-nyanyi tibo-tibo nok kene bunoh pulokk...haddowww! Ganah tul ore Mesia ni heeeee. (Maaf, loghat kelate ambo memey punoh lagu ni la!)

'Tobak la ambo tak mbo maghi sini doh pahni...! Tobak tobak......!' (mungkinkah ini kata hati Psy?) hehehe

P/S: 7 tahun duk Pata Timo, dok khatam lagi kecek Kelate+Teganu+Pahang = mako, memey punoh la bunyi nyo hehehe. Tapi, rindu gop nak kecek tu...aku kecek gop la!

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM