Memori Kanak-Kanak Riang - Yang Mana Aku?

Tuesday, February 19, 2013


Assalamualaikum sumer!~

Happy giler waktu ni....! Aku darjah 3 masa ni...muker punyer la cute melampau! hahahaha. Terkenang aku zaman kanak-kanak riang. Masa ni sumernyer indah. Belajar pun tak tension...pasai masa ni kami belajar main-main hehehe. Gambar ni aku dapat dari fb seorang sahabat..mujur dia ada simpan lagi huhu.





Aku bersekolah di SRK Puteri Pandan 2. Masa ni aku kelas 3C. Sume muker senyum je waktu ni...maklum la kanak-kanak riang hehehe. Kebanyakan kawan-kawan aku dalam gambar ni masih lagi aku kenal dan kami masih lagi berhubung sehingga sekarang.

Haihhh...yang indah hanyalah sementara. Masa tak dapat diputar kembali, tapi yang pasti gambar ini akan menjadi kenangan terindah yang mengingatkan aku betapa seronoknyer zaman persekolahan!

P/S: Buah ceri buah beri,
Pergi kedai terpijak paku,
Kalau korang bijak bestari,
Cer cari yang mana aku?

hehehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehehehe

You Might Also Like

2 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM