Mohon Tolong Sebarkan!

Tuesday, February 19, 2013

Assalamualaikum sumer!~

Masih ingat pada Tupac Shakur yang popular dengan lagu Gangster Paradise suatu ketika dahulu? Kalu korang peminat lagu-lagu rapper awal & pertengahan 90-an pasti korang ingat lagu ni. Tapi, Tupac Shakur telah mati ditembak dalam satu pergaduhan. Namun, yang aku nak kongsi di sini bukanlah Tupac Shakur tapi salah seorang ahlinya, Napoleon, ex-rapper dan salah seorang krew Tupac Shakur yang kini telah pun memeluk Islam dan bergelar muslim! Alhamdulillah...Allahuakbar!

Beliau telah bergelut dengan dadah..dan apa sahaja yang korang fikirkan DAN beliau akan berada di Malaysia untuk berkongsi pengalaman hidupnya sebagai anak seni.

Date: Thursday 21 February 2013
Venue : To Be Determined 

Follow us on

 and stay updated.
International Islamic University Malaysia

08:00 pm - Documentary Movie Screening
09:30 pm - Special QA with Napoleon himself

So, fans of hip hoppers out there you better get diggin' coz 
this won't happenin anywhere else! 

You Might Also Like

1 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM