ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, February 05, 2013

Snogurt at Night.

  1 comment    
categories: 
Biasa malam-malam camni memang kami jarang makan nasi. Kami gantikan dengan snack ringan atau sekadar burger....BURGER???heeee~

So, malam tadi pas gi TBS beli tiket bas untuk abah, kami balik dan singgah jap kat Snogurt Desa Pandan. Ni baru kali kedua aku merasa Snogurt. Budak-budak ni lagi la suka sakan kalu dapat makan 'eskrem' (panggilan untuk snogurt) huhu.

Ni juga kali pertama incik somi masuk kedai Snogurt hehe
So, aku la tukang promo kat dia,
cara nak isi, cara nak letak topping....
yang penting cara nak BAYAR...wehehehehe~

Jom kiter masuk kedai dulu!

kaunter topping

pink-white theme..really nice!~
 Sekarang, jom kiter isi snogurt....macam-macam perisa ada!


amik cup dulu...
manggo and kiwi 

original & chocolate 

Apple & Vanilla 
Wild berries & Strawberry

 Dah isi..jom kiter letak toppings plak!~


fruit toppings - nak sihat pilih yang ini!~

Sweet toppings - budak2 suker yang ni!~
Actually, ader banyak lagi toppings. Korang boleh letak caramel syrup, chocolate rice, cereals (eg. koko crunch, cornflakes etc.). Rambang tekak nak pilih tau!hehehe

manggo+kiwi+toppings (lupa dah hahaha)-
incik somi punyer

Chocolate+chocolate rice+choc chip -
My Pearls punyer

Wild berrie+strawberry+cornflakes+ buah strawberry+yellow thingy
+nata de coco+biskut roll -
MEM BESO punyer~ heeeeee

Dah siap, moh le kiter balik...sap pe dek (tul ker bahasa tamil aku ni?) kat umah hahaha~ Tapi, sebelum tu....

kemain lagi dia 'landing' kat atas katil pink tu
haiihhhhh!

Ya Allah! boleh plak diaorg ni tangkap lentok kat situ!
macam tak pernah tido atas katil!
siap terkangkang lagi....grrrrrr~

Dah ....jom balik! jom balik!


blur la pulokkkkkk~

suker la tuuuuu...dah gediks kat kedai
dapat belon free lagi dari Snogurt..~
hadapla puas2 Snogurt tu...oopssss! harap tiada sapa yang
perasan bantal busuk itu yer~


 Sekian, TAMAT (^_^)



Artikel berkaitan

1 comment:

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.