Tahun Berapa Jackie Chan Nikah?

Saturday, February 02, 2013

Hari ni lambat sikit Kenit update pasai nak kasi settle dulu anak2 pastu baru leh hadap benda ni. Dan biler Kenit gi nuffnang tadi, ini yang Kenit jumpa....lawak pun ada ahakzzz~





Ader jugak orang yang berminat nak tau biler mamat jackie ni bernikah yer hahahaha. Dia tak nikah dik non, dia kawen terusssss hehehehe. Korang tau tarikhnyer? Kenit pun tak tahu heeeeee :D. Kalu ada sesapa tau boleh la kongsi  jawapannya :p.



Terjah jugak yang ni:

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM