Ye Ke Tak Kenal????

Tuesday, February 05, 2013

Hurmmm...ye ke tak kenal??
*buat dahi kerut kening senget mulut senget*
Ader sape2 lagi kat sini yang tak kenal Psy??
Jangan tipu..berdosa tau!
Dekat youtube dah dok ada lebih 1billion viewers
kat Malaysia ni jer dok ada 5 juta viewers, (anggaran)
takkan still tak kenal kottttt??
Malaysia ni kecik jer.
Takat Psy tu, ulat dalam batu pun dok bergangnam ari-ari~
hehehehehe
*rasa-rasanye laaaaaa...*

Tapi, at least ader gak jawapan dari orang kuat Seniman kan.
Walaupun, ayat 'cover' baeeek punyer!~



Tetiba aku suker plak tagline Awie....Ini sumer POYOOOOOOOOOOOOO!
Peace!~(^_^)

You Might Also Like

4 pengomen comel

  1. hahahaha wan kenal cuma nak tengok sekali lagi or banyak kali gangnam tu memang tak lah :)

    p/s : Ini semuaaaaa POYO!! hehehe

    ReplyDelete
  2. ini semua poyooo.!...eh
    hihi..mcm tak logik kan tak kenai..budak setahun kenal..bejoget2 lg..=)

    ReplyDelete
  3. tak habis2 lah zed zaidi ni. INI SEMUA POYOOOO!

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM