Sunday, March 03, 2013

# Something in my head

7 Years of Wonders!

Assalamualaikum!~ 

Tahu tak apa yang specialnyer hari ni?Opkos korang tak tahu hehe. Takpe biaq aku habaq la ye...*chet! macamla ader orang nak caring pun!* hohoho aku tetap nak share jugak huhu. Hari sangatla specialnya pasai...pada tarikh inilah aku & pak jelan bergelar suami isteri....eeeeee malunyer aiiiiiissss *tutup muka ngan tangan* 

Setahun perkenalan ..akhirnya selepas 3 bulan pertunangan kami disatukan. 7 years....full of love...full of stories...full of adventures...full of love-hate-love. Aku nak citer banyak pun laptop takda atas riba. Ni pun taip kat hp terhegeh-hegeh pasai jari lagi besaq dari keyboard! seksa jari haku haihhhh...! Aperpun, tahun ni tk dapat nak celebrate seperti tahun sebelumnya.....abah masih di spital kan.

 Pagi tadi aku dah hadap ayam-ayam, tengahari hadap anak2 & pak jelan. Petang plak gi melawat abah & mak di spital. Malam barula kami ada masa skit heeee. Takda cake, takde bunga ros tapi kami treat anniversary dengan hidangan lambchop di warung Panglima 7 dekat dengan masjid Kandang wahaha!Hey, okla tu... romantik tau! pak jelan siap suap ai lagi hehehe. Semoga Allah terus memberkati hidup kami sekeluarga....aaaminnnnn~

2 comments:

  1. Tahniah..
    Semoga berkekalan sehingga ke Jannah.. =D

    ReplyDelete

Apa kata korang?