ruangiklan
ruangiklan

Sunday, March 03, 2013

7 Years of Wonders!

  2 comments    
categories: 
Assalamualaikum!~ 

Tahu tak apa yang specialnyer hari ni?Opkos korang tak tahu hehe. Takpe biaq aku habaq la ye...*chet! macamla ader orang nak caring pun!* hohoho aku tetap nak share jugak huhu. Hari sangatla specialnya pasai...pada tarikh inilah aku & pak jelan bergelar suami isteri....eeeeee malunyer aiiiiiissss *tutup muka ngan tangan* 

Setahun perkenalan ..akhirnya selepas 3 bulan pertunangan kami disatukan. 7 years....full of love...full of stories...full of adventures...full of love-hate-love. Aku nak citer banyak pun laptop takda atas riba. Ni pun taip kat hp terhegeh-hegeh pasai jari lagi besaq dari keyboard! seksa jari haku haihhhh...! Aperpun, tahun ni tk dapat nak celebrate seperti tahun sebelumnya.....abah masih di spital kan.

 Pagi tadi aku dah hadap ayam-ayam, tengahari hadap anak2 & pak jelan. Petang plak gi melawat abah & mak di spital. Malam barula kami ada masa skit heeee. Takda cake, takde bunga ros tapi kami treat anniversary dengan hidangan lambchop di warung Panglima 7 dekat dengan masjid Kandang wahaha!Hey, okla tu... romantik tau! pak jelan siap suap ai lagi hehehe. Semoga Allah terus memberkati hidup kami sekeluarga....aaaminnnnn~

2 comments:

  1. Tahniah..
    Semoga berkekalan sehingga ke Jannah.. =D

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.