7 Years of Wonders!

Sunday, March 03, 2013

Assalamualaikum!~ 

Tahu tak apa yang specialnyer hari ni?Opkos korang tak tahu hehe. Takpe biaq aku habaq la ye...*chet! macamla ader orang nak caring pun!* hohoho aku tetap nak share jugak huhu. Hari sangatla specialnya pasai...pada tarikh inilah aku & pak jelan bergelar suami isteri....eeeeee malunyer aiiiiiissss *tutup muka ngan tangan* 

Setahun perkenalan ..akhirnya selepas 3 bulan pertunangan kami disatukan. 7 years....full of love...full of stories...full of adventures...full of love-hate-love. Aku nak citer banyak pun laptop takda atas riba. Ni pun taip kat hp terhegeh-hegeh pasai jari lagi besaq dari keyboard! seksa jari haku haihhhh...! Aperpun, tahun ni tk dapat nak celebrate seperti tahun sebelumnya.....abah masih di spital kan.

 Pagi tadi aku dah hadap ayam-ayam, tengahari hadap anak2 & pak jelan. Petang plak gi melawat abah & mak di spital. Malam barula kami ada masa skit heeee. Takda cake, takde bunga ros tapi kami treat anniversary dengan hidangan lambchop di warung Panglima 7 dekat dengan masjid Kandang wahaha!Hey, okla tu... romantik tau! pak jelan siap suap ai lagi hehehe. Semoga Allah terus memberkati hidup kami sekeluarga....aaaminnnnn~

You Might Also Like

2 pengomen comel

  1. Tahniah..
    Semoga berkekalan sehingga ke Jannah.. =D

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM