ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, March 05, 2013

Abah Dah Balik!

  2 comments    
categories: 
Assalamualaikum!~ 

Setelah seminggu lebih abah di spital akhirnya abah dapat balik arini. Syukur alhamdulillah...keadaan abah pun semakin baik & batuk pun dah tak teruk macam dulu. 

Tapi, ada satu lagi berita gembira buat kami semua. Tapi tu nantila aku citer bila aku dah balik kl nanti. Mak pulak tersangatla 'rindu' ngan 'anak angkat'  kesayangannya...apalagi kalu bukan ayam-ayam kampung tu. 

Turun je dari kete, terus mak masuk reban wat 'spotcheck' haha. Bila ayam-ayam dah 'kenal' mak, baru mak masuk umah heeeee. Aku tau mak pun 'rindu' ngan ayam-ayam tu. Walaupun abah & mak dah balik umah aku still kene stay  2@3 ari lagi utk amik surat dari doktor. Dan, lagi aku kene pantau kesihatan abah agar dia benar-benar boleh handle dirinya sendiri dgn baik. Im glad he's back....

2 comments:

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.