Tuesday, March 05, 2013

# Family

Abah Dah Balik!

Assalamualaikum!~ 

Setelah seminggu lebih abah di spital akhirnya abah dapat balik arini. Syukur alhamdulillah...keadaan abah pun semakin baik & batuk pun dah tak teruk macam dulu. 

Tapi, ada satu lagi berita gembira buat kami semua. Tapi tu nantila aku citer bila aku dah balik kl nanti. Mak pulak tersangatla 'rindu' ngan 'anak angkat'  kesayangannya...apalagi kalu bukan ayam-ayam kampung tu. 

Turun je dari kete, terus mak masuk reban wat 'spotcheck' haha. Bila ayam-ayam dah 'kenal' mak, baru mak masuk umah heeeee. Aku tau mak pun 'rindu' ngan ayam-ayam tu. Walaupun abah & mak dah balik umah aku still kene stay  2@3 ari lagi utk amik surat dari doktor. Dan, lagi aku kene pantau kesihatan abah agar dia benar-benar boleh handle dirinya sendiri dgn baik. Im glad he's back....

2 comments:

Apa kata korang?