Abah Dah Balik!

Tuesday, March 05, 2013

Assalamualaikum!~ 

Setelah seminggu lebih abah di spital akhirnya abah dapat balik arini. Syukur alhamdulillah...keadaan abah pun semakin baik & batuk pun dah tak teruk macam dulu. 

Tapi, ada satu lagi berita gembira buat kami semua. Tapi tu nantila aku citer bila aku dah balik kl nanti. Mak pulak tersangatla 'rindu' ngan 'anak angkat'  kesayangannya...apalagi kalu bukan ayam-ayam kampung tu. 

Turun je dari kete, terus mak masuk reban wat 'spotcheck' haha. Bila ayam-ayam dah 'kenal' mak, baru mak masuk umah heeeee. Aku tau mak pun 'rindu' ngan ayam-ayam tu. Walaupun abah & mak dah balik umah aku still kene stay  2@3 ari lagi utk amik surat dari doktor. Dan, lagi aku kene pantau kesihatan abah agar dia benar-benar boleh handle dirinya sendiri dgn baik. Im glad he's back....

You Might Also Like

2 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM