Api Neraka.

Tuesday, March 26, 2013

Assalamualaikum!~



Last night dalam kereta,


Mira: Ayahhhh....

Pak Jelan: ye sayangggg....

Mira: Ayah Aleesa (betoi ke eja ni?) kan masuk api merakeeeeeee....

Pak Jelan: Hishhhh...ape cakap macam tuuuuu!

Mira: Iye yahhhhhh...ayah Aleesa masuk api merakeeeeee. Ye (dia) suke api merakeeeeee

Pak Jelan: Adik tau ke api merake tu aper?

Mira: Takkkk.....

Pak Jelan: T_______________________________________________T

Kenit: wahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha


Mirano ni kalu bercakap memang takda insurans tau. Suker suki je cakap orang masuk api merake (api neraka).  Sentap ayah budak tu kalu dia dengar nak oiiii! Sakit pulak telinga, limpa, hempedu, esofagus sumer ader tau kalau cakap ngan budak ni! hehe.

You Might Also Like

1 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM