Artis & Politik: Populariti Atau Kredibiliti (VIDEO)

Tuesday, March 26, 2013

Assalamualaikum!~

Petang tadi, Kenit berpeluang menonton wacana Sinar Harian yang sangat menarik perhatian. Golongan artis memang tak dinafikan memberi pengaruh besar dalam masyarakat umumnya. Baik dari segi tingkah laku, penampilan dan ideologi menjadi perhatian dan kritikan masyarakat.

Namun, artis juga seperti manusia biasa lain yang dahagakan keadilan & ingin bersama masyarakat untuk memberi sumbangan sosial yang baik. Tak kira apa pegangan politik mereka, masing-masing ingin memberikan yang terbaik buat kita (rakyat).
Asalnya, sutradara Mamat Khalid menjadi antara panel yang dijangka terlibat dalam wacana ini, tapi yang aku nampak Hairie Othman (mungkin gantikan Mamat Khalid kot). So, aper lagi jom luangkan masa jap tengok video wacana di bawah. Kita tengok apa mereka cakap.....bagaimana mereka cakap....dan relevan ke apa yang mereka cakap.


You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM