Ayam Ketawa Riang.

Thursday, March 21, 2013

Assalamualaikum!~

Seharian dilalui dengan senyuman, kerutan dahi & gelak tawa. Itulah kehidupan insan bergelar manusia. Namun, haiwan juga reti bergelak ketawa. Kenit tak pasti samada ayam ini berkokok atau semput atau ketawa hahaha. Jom nengok!~


Seriously, this video has made my day! haha. Nak kata semput tak jugak..nak kata ayam ni ketawa, takda sapa buat lawak pun..nak kata tercekik pun elok je tegak berdiri haha. Mungkin, ayam ni sakit tekak kot....entah...haha. 

Semoga terhibur guys! (^_^)

P/S: Rasa cam nak gi bagi STREPSILS je kat ayam ni muahahaha~

You Might Also Like

6 pengomen comel

  1. haha..pnh tgk org share bnda ni kat fb..ayam ni ada nama..tpi xingt..

    ReplyDelete
  2. Hehe..klakarla... Ni ayam syok sendri...hehe

    ReplyDelete
  3. haha..klako tgk ayam ketawa...ke ayam tu rasa terseksa ngan tekak dia tu....mungkin mmg macam tu kot kan..jarang jumpa nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang RARE ayam jenis ni bro hehe :)

      Delete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM