ruangiklan
ruangiklan

Thursday, March 14, 2013

Bila Si Kenit Bertukar Wajah!

  5 comments    
categories: 
Assalamualaikum!~

Dah lama sebenarnya aku nak tukar nama blog ni. Bunyi macam tak kena ngan aku plak. Orang Melayu mestilah bunyinya Melayu, takkan plak bunyinye omputih ye dop? Nak kata aku ni kacuk omputih takdop pulak hahahaha. Jadi, kali ni aku nekad nak tukar nama blog yang agak keomputihan kepada kemelayuan hehehe.


Header baru
Pasaipa aku pilih Nukilan Kenit?? Perkataan 'kenit' amat sinonim dengan sejarah masa kecil aku. Masa kecik-kecik dulu, akak aku selalu panggil aku, "mai sini kenit"....."amboiiii kenit ni!"

Sikit-sikit KENIT! KENIT! KENIT! Mentang-mentang aku paling bongsu paling kecik waktu tu memang akak aku 'buli' habis adik dia ni! Nah, aku dah tinggi 6' 5" sekarang, siapa yang kenit haaaaaa??wahahahaha~ But, tinggi maner pun aku, aku still adik kenit dia (^_^).

Jadi, aku nak abadikanlah gelaran kenit ni dalam blog aku. Kalau boleh, apa saja yang berkaitan dengan famili aku, aku nak tepek kat blog aku ni hehehe. Dan, tujuan aku letak gambo anak-anak sebagai sebahagian header tu adalah kerana, they are my kenits laaaaaa (duh)!hehehehe. Aku taknak terlepas pandang wajah mereka even bila aku sedang berblogging....weh sayang anak weh!Tapi, itu tak bermakna aku tak sayang Pak Jelan...sayang weh!hehehe~

Harap korang suka la bila si Kenit (aku) ni berceloteh lagi ye hehehehe. Peace!~

5 comments:

  1. walau apa-apa nama pun, wa tetap kat belakang lu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai kenit...done follow

      Jom follow https://plus.google.com/103049181505684261709
      Sy akan follow back :)

      Delete
  2. hehe..kenit tu kan comel..bialah ^_^
    kalau yaya suke je..terasa diri ni sentiasa muda..hehe

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.