CUEPACS: Sabar, Tunggu Pengumuman Hujung Tahun.

Tuesday, March 12, 2013

Assalamualaikum!~

Itulaaaa aku dah kabo, memang ramai yang tidak berpuas hati dengan 'berita baik' yang disampaikan PM semalam. Tak kurang juga maklum balas yang diterima dari kakitangan awam yang mengatakan mereka TAK FAHAM dengan ucapan beliau yang hanya menyentuh pada dasarnya saja. Tak cayer? Nah, korang terjah SINI


Intipati Sistem Saraan Transformatif- SH

Dan kini, Presiden CUEPACS menyuruh kakitangan awam agar bersabar dan tunggu pengumuman hujung tahun pula. 'Berita baik' lagi kot....masalahnya, naper nak kene tunggu ujung tahun??? Time ni la nak kene pulun habis bro...ujung tahun tu ntah sampai ntah tidak.  

P/S: Macam-macam sistem diaorg pakai, SSB, SSM, SBPA la ni SST plak...! Aku pun ada SST gak...SUKA SUKA je Tukar!hehehe~ 

Artikel berkaitan:

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM