Geli Aku Mat!

Tuesday, March 19, 2013

Assalamualaikum!~

Buat ape nak sentap sangat nim, redho je la kalau orang kata ko dah berisi. Huh! Memang dah lama Kenit perasan...amalan mengunyah mesti dihentikan! Pagi, tadi sorang hamba Allah dah tegur kemain berisi Kenit ni. Sonang hati la tuuuuu! Bukan sonang hati dik nonnn....air-cond sejuk melampau! Maner tekak ni tak haus, perut tak berbunyi hehehehe.

Tak kisah la tu..jom kiter layan video ni. Paling kurang pun, korang mesti gelak sengsorang depan pc hehe.

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Original Geli Mat


Wakakakakakakakaka! amacam best Micheal Jackson versi Tamil ni?? Lirik ntah ape-ape. Make-up antu seghoper serigala wakakakaka. Eeeiiiiii geli aku matttttt!~


You Might Also Like

2 pengomen comel

  1. HAHA! dulu pena dengar lagu ni masa sekolah menengah dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha lawak giler kan? Akak baru ni la terjumpa haaaa :-)

      Delete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM