Good News!

Friday, March 01, 2013

Assalamualaikum!~ 

Mak cakap abah berselera betul makan lauk ngan nasi spital arini. Mungkinkah abah lebih bersemangat sebab doktor kata minggu depan abah boleh 'discharge'? Tapi, tak pasti pulak la samada isnin @ jumaat...kesian mak & abah. 

Aku kesian tengok mak dah hampir  seminggu 'berkampung' di spital temankan abah. Abah pulak menghitung hari bila la nak boleh kuar spital. Tak sanggup rasanya nak hadap makanan spital tu lagi hehe. 

Tapi apakan daya, telankan jugak la asalkan tekak & perut  tak meragam. Tadi aku tengok diaorg hidangkan nasi putih+sup ayam+timun goreng. TIMUN GORENG???Tak pernah lagi aku jumpa orang makan timun goreng heeeee. Kalu dibuat ulam bolehla gak diterima tekak huhu. Sup pulak takda ghuper sup...cam air celop ngan ayam je huhu. Takpela abah...asalkan copek sihat dan copek kuar spital.

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM