Jujurlah Padaku.....

Thursday, March 07, 2013

Assalamualaikum!~


Ape ni? Naper tiap kali aku click kat nama tu, bukan blog yang kuar tapi advertisement yang muncul?! Ape ke hei nyer ni?


Ada yang nak main 'taik ke ngan aku? Ayat bukan main sopan lagi tapi perangai cam lahabau...! Yang aku ni tak tau mende ingat nak blogwalking satu persatu...terus jadi tensi! Kalau  nak collect duit pun janganla sampai menipu ngan cara begini. Tahu tak duit yang dapat tu nanti tak berkat tau...! 

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM