Thursday, March 07, 2013

# Pasal Blog

Jujurlah Padaku.....

Assalamualaikum!~


Ape ni? Naper tiap kali aku click kat nama tu, bukan blog yang kuar tapi advertisement yang muncul?! Ape ke hei nyer ni?


Ada yang nak main 'taik ke ngan aku? Ayat bukan main sopan lagi tapi perangai cam lahabau...! Yang aku ni tak tau mende ingat nak blogwalking satu persatu...terus jadi tensi! Kalau  nak collect duit pun janganla sampai menipu ngan cara begini. Tahu tak duit yang dapat tu nanti tak berkat tau...! 

No comments:

Post a Comment

Apa kata korang?

Follow Us @soratemplates