Kami Semakin Serasi.

Saturday, March 02, 2013

Assalamualaikum!~

Sejak seminggu aku jaga ayam-ayam kampung mak ni aku dapat rasakan kami semakin 'serasi'.SERASI????? wahaha macam kapel kapel pulok! Dulu kalu aku bagi makan HARAM diaorg nak makan. Dah lama - lama ni barulah diaorg mula 'kenal' tuan baru hehe.Pagi-pagi aku dah hadap taik diaorg..basuh reban, alih ayam, tukar alas baru dan bagi makan. Mula-mula memang berbirat habis tangan aku tapi skrg dah boleh panggil 'pro cikin' wahaha!

You Might Also Like

2 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM