ruangiklan
ruangiklan

Sunday, March 31, 2013

Kenit Dah KEEK-ing!

  No comments    
categories: 
Assalamualaikum!~




Lepas facebook, youtube & blogger, kini terciptanya KEEK yang menjadi obsesi rakyat Malaysia haha. Aku ingat KEEK tu macam GEEK ke muahaha, tapi bukan yek? KEEK ni merupakan aplikasi yang boleh mendownload video berdurasi selama 36saat. Naper 36 saat? KEEK jawab..."it's a secret". Ceh..!

Trend sekarang ni kan orang giler bervideo, so why not Kenit join sekali? Dah 2/3 ari Kenit register KEEK.com, baru arini dapat post video. Dah tu, dapat jugak follower pertama hehe. Thank you adik Mujagirl92 www.mujadafewa.my yang sudi jadi follower pertama akak hehe. 

Kenit suker amik video gelagat anak-anak. Ni pun baru post satu video dari Mira hehe. Suker tengok keletah diaorg. Video pasal Kenit? Buat masa ni tak kotttt...Kenit ni video shy muahaha. Cam gediks je muka ni kalu masuk KEEK kang, so better i shoot videos about my Pearls kan? Biarlah Kenit kekal dengan obsesi...blogging. Vlogging Kenit bagi kat anak2 je la hehe. Lagipun, kalu gediks time kecik2 ni orang tak nyampah sangat! buahahahaha.

0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.