Sunday, March 31, 2013

# KEEK

Kenit Dah KEEK-ing!

Assalamualaikum!~




Lepas facebook, youtube & blogger, kini terciptanya KEEK yang menjadi obsesi rakyat Malaysia haha. Aku ingat KEEK tu macam GEEK ke muahaha, tapi bukan yek? KEEK ni merupakan aplikasi yang boleh mendownload video berdurasi selama 36saat. Naper 36 saat? KEEK jawab..."it's a secret". Ceh..!

Trend sekarang ni kan orang giler bervideo, so why not Kenit join sekali? Dah 2/3 ari Kenit register KEEK.com, baru arini dapat post video. Dah tu, dapat jugak follower pertama hehe. Thank you adik Mujagirl92 www.mujadafewa.my yang sudi jadi follower pertama akak hehe. 

Kenit suker amik video gelagat anak-anak. Ni pun baru post satu video dari Mira hehe. Suker tengok keletah diaorg. Video pasal Kenit? Buat masa ni tak kotttt...Kenit ni video shy muahaha. Cam gediks je muka ni kalu masuk KEEK kang, so better i shoot videos about my Pearls kan? Biarlah Kenit kekal dengan obsesi...blogging. Vlogging Kenit bagi kat anak2 je la hehe. Lagipun, kalu gediks time kecik2 ni orang tak nyampah sangat! buahahahaha.

No comments:

Post a Comment

Apa kata korang?