Kenit Dah KEEK-ing!

Sunday, March 31, 2013

Assalamualaikum!~




Lepas facebook, youtube & blogger, kini terciptanya KEEK yang menjadi obsesi rakyat Malaysia haha. Aku ingat KEEK tu macam GEEK ke muahaha, tapi bukan yek? KEEK ni merupakan aplikasi yang boleh mendownload video berdurasi selama 36saat. Naper 36 saat? KEEK jawab..."it's a secret". Ceh..!

Trend sekarang ni kan orang giler bervideo, so why not Kenit join sekali? Dah 2/3 ari Kenit register KEEK.com, baru arini dapat post video. Dah tu, dapat jugak follower pertama hehe. Thank you adik Mujagirl92 www.mujadafewa.my yang sudi jadi follower pertama akak hehe. 

Kenit suker amik video gelagat anak-anak. Ni pun baru post satu video dari Mira hehe. Suker tengok keletah diaorg. Video pasal Kenit? Buat masa ni tak kotttt...Kenit ni video shy muahaha. Cam gediks je muka ni kalu masuk KEEK kang, so better i shoot videos about my Pearls kan? Biarlah Kenit kekal dengan obsesi...blogging. Vlogging Kenit bagi kat anak2 je la hehe. Lagipun, kalu gediks time kecik2 ni orang tak nyampah sangat! buahahahaha.

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM