Saiful: 'Bapa Saya Diperguna..' (Pulak Dahhhhhh)

Friday, March 08, 2013

Assalamualaikum!~


sumber: SH

Maner satu ni?? Yang bapak cakap anak dia dipergunakan. Yang anak balas cakap bapak dia pulak dipergunakan...! Terjah SINI untuk baca kenyataan pengakuan si bapak. Kali ni saper  yang TIPU saper? Haddowww! Ni yang bikin aku fenin hehe. Actually, tak fenin pun...cuma culas & meluat!! But, that is POYOLITIK! Haper orang kesah...ko cakap A, dia cakap B. Dia kona kut sini, ko kona kut sinun! 

Sekarang anak-bapak sudah tidak 'sebulu'. Tak tahu mana satu pihak yang SEBENAR-BENARNYA DIPERGUNAKAN. Jangan tanya aku...aku pun tak tau huhu. Anak-bapak 'bergaduh' orang lain yang dapat 'HABUAN' lumayan! 

Manusia memang suka GUNA, MENGGUNAKAN, MEMPERGUNAKAN orang lain untuk kepentingan diri sendiri. Tapi, siapa yang suka dirinya DIPERGUNAKAN orang lain??? Namun begitu, ada juga spesis manusia yang rela DIPERGUNAKAN....apa yang mereka dapat ye???







You Might Also Like

2 pengomen comel

  1. dapat kepuasan hati agaknya..ntah la..macam2 betul..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM