Wednesday, March 27, 2013

# Cerita My Pearls # Kek Hari Lahir

Sanah Helwah My Precious Pearls - Part 2

Assalamualaikum!~

Memandangkan minggu ni cuti sekolah, maka sesi kedua sambutan besday My Pearls dibuat di nurseri. Pada 26hb Mac, tercapai gak hajat Kenit nak bagi anak-anak celebrate besday ngan kawan-kawan. Seronok la malam sebelum tu kami prepare goodies tuk kawan-kawan depa.


beria-ia Wani nak tolong, seronok katanya hehe.
Untuk sambut besday di nurseri, aku sediakan kek & goodies. Dua benda ni mesti ader hehe kalu tak tak happening la pulak kan.


stylish pulak kek ni hehe. Bila plak Barbie join indie??


Sanah helwah My Precious Pearls! Ibu sayang korang ketat2!
(^_^)

My Pearls memang dah lama ngidam kek Barbie, jenuh ibu gi cari tanya orang siap begging begging lagi (bukan citer sebenar)  mintak kek dengan gambar Barbie. Hamboiii demand sungguh hang pa berdua noooo. Kalau pasni tak sayang ibu ayah banyak-banyak tak tau laaaa.


bersama Kak Fida, Mak Jah & taskamate hehe
amboiii pandai ber'peace' plak ye.

muker sumber boolat boolat kan? hehehe
Sementara depa dok seronok sambut besday kat sana, Kenit pun amik peluang sambut di opis. Memang dah lama niat dihati ni nak jamu kawan-kawan opis. So, di kesempatan besday anak-anak ni la Kenit dapat buat makan-makan sikit.


khusyuk tuuuuu haha

Opkos, ada kek jugak hehe kek chocolate moist yang sodappp. Weh, 3 biji kek kali ni woooo...terbanyak dalam sejarah besday anak-anak hehehehe. Takpe...setahun sekali ye dop?

Alhamdulillah...selesai jugak kedua-dua majlis ni. Lapang dada Kenit boleh tido lena hehehe.

Baca Jugak:

No comments:

Post a Comment

Apa kata korang?