Sekali Empat Dia Datang!

Monday, March 25, 2013

Assalamualaikum!~

hohohoho satu permulaan yang baik antara Kenit & nuffnang untuk tahun 2013 ni. Lame dah dok tunggu ni hehehe. Sekali empat dia serbu! "Saya suka saya suka..!" Ini merupakan CPC Kenit yang keeeeee.....11 hingga 14 sepanjang 7 bulan Kenit berblogging. Dan, ini merupakan 4 CPC aku untuk tahun 2013 ni....chaiyok chaiyok!




Terima kasih daun keladi Nuffie, lain kali bagilah lagi hehehe. Kalau korang nampak iklan-iklan nuffnang Kenit menari-menari di atas, di tepi & di bawah sudi2lah klik ye. Tambah iklan Magnum Pele Dragon tu...fuyoooo!hehehehe.


Terjah jugak yang ni:

You Might Also Like

2 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM