Wednesday, March 27, 2013

# Kenit Review

Terima Kasih Chocolate Wrapper!

Assalamualaikum!~

Sudah dua kali Kenit menggunakan khidmat dari Chocolate Wrapper dan kedua-dua kalinya tidak pernah menghampakan Kenit hehehe. Chocolate Wrapper memang dah terkenal di rantau Asia Tenggara ni khususnya Brunei & Singapore. Ia merupakan sebuah syarikat menjual personalize chocolate wrapper. Bukan itu saja, Chocolate Wrapper juga menghasilkan cekelat mereka sendiri! 

'Perkenalan' pertama kami bermula tahun lepas. Masa tu, Kenit tercari-cari idea apa nak bagi kat budak-budak sempena besday diaorg. Dan, akhirnya kami 'bertemu' di facebook Chocolate Wrapper. Memang rambang mata tengok design-design yang disediakan. Itu belum lagi yang diminta oleh pelanggan. 

Untuk besday My Pearls, Kenit tempah minibar coklat dari mereka. Ternyata hasilnya amat menakjubkan! hehehe. Konpom puas hati beb! 


Ini design yang Kenit order untuk tahun lepas - Hello Kitty
hehehe cute giler kan?

Tahun 2012 Wani & Mira kemaruk ngan warna pink + Hello Kitty haha. Disebabkan taste diaorg sama (dah tarikh pun sama hehe) so lagi sonang la kojo den! heeeee. Maka Kenit order 'special' dari Chocolate Wrapper'. Dari start meng'order', mengisi borang sampaila ke gambar semuanya mudah takda masalah! hehe.

Segala pertanyaan boleh direct terus ke FB Chocolate Wrapper. Dan mereka akan contact melalui email untuk pengesahan invois & gambar. Even canggih sekarang ni, mereka juga menggunakan khidmat sms untuk beritahu kita supaya check email berkaitan produk mereka. Fuh! very convenient! Takyah la duk tercongok depan pc pagi petang siang malam nak tunggu reply dari diaorg hehe. Dan, kita juga reply through email...kan sonang tu?

Tahun 2013 pulak Kenit buat extravaganza skek haha. Takdela extravaganza sangat cuma extra cekelat je la hehe. Kebetulan timeKenit nak order Chocolate Wrapper buat promosi baekkkkkk punyer! Harga promosi 150pcs untuk RM100. Harga biasa untuk 50pcs adalah RM35. Boleh sangat la dik nonnnn! Kalu 150pcs dah RM110. Kan dah jimat RM10 kat situ..hey, RM10 kalu dikumpul boleh buat umah besi tau! ngeh3x~

Tentang design pulak, tahun ni Kenit buat 3 design sekali! haaaa tamak tul ko ye nim! haha. Wani & Mira dah kemaruk plak ngan citer kartun Barbie Princess tu. Kek nak gambo Princess, cekelat nak gambo Princess..hamboiii boleh tahan korang demand ngan ibu ye hehe. Hah, ini kali ibu tambah 2 lagi tuk korang..cayang ibu takkkk?



Masa baru-baru sampai. Tengok je terus .."Wahhhhhhhhh!" hehe

3 balang 150pcs. Memang berbaloi beb!

Kenit pilih design Barbie Princess, angry bird & minnie mouse. Seriously,Kenit plak join diaorg jadi jakun tengok keindahan sarung cekelat ni hahaha. 


Barbie Princess - diaorg suker sangat design ni hehe.

Angry Bird - yang ni colorful, Kenit yang pilih tema warnanya hehe.
    
Minnie Mouse - just nice & perfect!

Overall, Kenit sangat sangat sangat berpuas hati dengan servis dari Chocolate Wrapper. Macam-macam design korang boleh bagi kat mereka untuk cekelat korang. Memang teramat sesuai untuk sebarang majlis/occassion...weddings, solemnization, birthdays, graduations, kenaikan pangkat (promotion), gift for newborn, family day, reunions dan macam-macam lagi la! hehe.

Kalau korang berminat dan nak tahu lebih lanjut mengenai Chocolate Wrapper, bolehlah like Chocolate Wrapper di fb. Kenit jamin korang akan berpuas hati dengan khidmat mereka insyaAllah. Dan kalau dah suka giler-giler ngan produk mereka, korang just follow the step pilih design yang korang nak atau korang boleh beri design sendiri pada mereka, warna tema yang korang suker, lengkapkan borang order & beri gambar pada mereka. 

Ghuper-ghupernyer, jutawan internet Irfan Khairi juga pernah mengulas mengenai kejayaan Chocolate Wrapper. Korang boleh check SINI. Chocolate Wrapper juga ada website sendiri di SINI. Wowwww! kelassss gitttuuuuuuu hehehe.


www.chocolatewrapper.com

Segalanya jadi mudah dengan Chocolate Wrapper (^_^)


2 comments:

  1. wah,nampak sedap :D singgah sini

    MANIK HANDMADE + RUANGAN IKLAN BERBAYAR PERCUMA SEBULAN + CURSOR NAMA + TOP UP RM10 + TOP UP RM5 + REVIEW BLOG + BLOGLIST FOREVER + BLOGLIST SEBULAN + BANYAK LAGI ! LEBIH 60 PEMENANG DICARI !!!
    Segmen Berlangsung Hanya 11 Hari Sahaja . Semakin Cepat Anda Menyertai,Semakin Cerah Peluang Memenanginya. Jom Join sekarang Juga !!

    jemput join,meriahkan segmen yang neeza anjurkan :)
    http://www.honey-yeo.com/2013/03/segmen-happy-birthday-honey-yeo-cik-fie.html

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Follow Us @soratemplates