Monday, March 11, 2013

# Cerita My Pearls

Tiru Atok..!

Assalamualaikum!~

Budak-budak memang suka tiru gaya orang dewasa especially families. Apa yang parents cakap atau buat samada semasa marah @ happy@ tensi, budak-budak akan observe dan 'copy' perbuatan itu dan later dia akan plak akan buat benda yang sama.

So, yesterday diaorg main doktor-doktor....

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v




Hahahaha memang aku takleh tahan gelak tengok perangai budak-budak ni..! Apa yang atok diaorg kene kat spital aritu, itulah yang dibuatnya di umah. Konon pakai topeng gas la kat idung tu wakakaka!~ Habis bekas cincin Wan korang bawak main kan! Mujur cincin takda dalam tu dah. Kat tangan, siap ada 'jarum'....macam atok kene cucuk aritu. Haiiiiiii.....~

3 comments:

Apa kata korang?