ruangiklan
ruangiklan

Monday, March 11, 2013

Tiru Atok..!

  3 comments    
categories: 
Assalamualaikum!~

Budak-budak memang suka tiru gaya orang dewasa especially families. Apa yang parents cakap atau buat samada semasa marah @ happy@ tensi, budak-budak akan observe dan 'copy' perbuatan itu dan later dia akan plak akan buat benda yang sama.

So, yesterday diaorg main doktor-doktor....

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v




Hahahaha memang aku takleh tahan gelak tengok perangai budak-budak ni..! Apa yang atok diaorg kene kat spital aritu, itulah yang dibuatnya di umah. Konon pakai topeng gas la kat idung tu wakakaka!~ Habis bekas cincin Wan korang bawak main kan! Mujur cincin takda dalam tu dah. Kat tangan, siap ada 'jarum'....macam atok kene cucuk aritu. Haiiiiiii.....~

3 comments:

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.