Tiru Atok..!

Monday, March 11, 2013

Assalamualaikum!~

Budak-budak memang suka tiru gaya orang dewasa especially families. Apa yang parents cakap atau buat samada semasa marah @ happy@ tensi, budak-budak akan observe dan 'copy' perbuatan itu dan later dia akan plak akan buat benda yang sama.

So, yesterday diaorg main doktor-doktor....

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v




Hahahaha memang aku takleh tahan gelak tengok perangai budak-budak ni..! Apa yang atok diaorg kene kat spital aritu, itulah yang dibuatnya di umah. Konon pakai topeng gas la kat idung tu wakakaka!~ Habis bekas cincin Wan korang bawak main kan! Mujur cincin takda dalam tu dah. Kat tangan, siap ada 'jarum'....macam atok kene cucuk aritu. Haiiiiiii.....~

You Might Also Like

3 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM