12 Gelagat Haiwan Yang CUTE!.

Saturday, April 06, 2013

Assalamualaikum!~

The other sweet adorable side that we rarely explore about animals is their unique & fun characters. Antara sifat-sifat haiwan yang kita biasa tahu adalah seperti, buas, ganas, kejam, tidak berakal, berhati binatang dan sebagainya. Tapi, tahukah anda sama seperti manusia, haiwan juga mampu menjadi faktor penenang kepada manusia. Indah sungguh ciptaan Allah s.w.t. 

So, don't waste any time let me show you who is sweeter? you...or them? (^_^)

V
V
V
V
V
V
V
V
V


"Merajuk ah!"




"Sampai ati awak wat kiter camni....huuuuuuuuuuuuuuuuuu"



"Wassup bros....!"




"Musuh serang dari depan! sembunyiiiiiiiiiiiiiii.....!"



"Adehhhh...adehhh silau la..."



"Weekkkkkkkkkkkk..."



"Natang awek ni tunjuk punggung ke aku! teruk lagu ni!"



Sambung nangis dalam bilik - "huuuuuuuuuuu...apa salah sayaaaaaaa"



"Taknak aku cium mulut ikan tu...eiiii malu!"



"Naper la manusia ni bagi ikan sardin dalam
tin ke aku...! astaghfirullahalazim...."



"Hampeh! diaorg ni takde tempat lain ke nak merendek??
mujur aku ni kuat iman lagi...! hishhhh...."



"Busuk sangat ke ketiak aku ni?....dak kot?"

Aren't they cute? No....they are just SUPER DUPER ADORABLE HEART-MELTING BEAUTIFUL IRRESISTIBLE lovely animals! hehe. Love them...treasure them...save them.

You Might Also Like

6 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM