Thursday, April 04, 2013

# Flora & Fauna

18 Posisi Kucing Tidur Yang Pelik!

Assalamualaikum!~

Korang tau waktu bila seekor kucing itu dilihat paling comel? Yerp....waktu tido! hehehe. Tak kira tempat asalkan selesa pada diaorg, boleh aje! Macam-macam posisi 360° yang pelik tapi cute diaorg boleh buat. So tunggu ape lagi, jom terjah kucing2 comel ni tidoq...miauuuuuuuuu~


kalu hang pa nak cari kucing hang pa kat rak file, mulakan
ngan huruf K=KUCING hehehehehe

ngantuk nau dia yer...tido duduk pun boleh hehe

Fuh! giler kentang kucing ni tido atas awning?.....ke enjoy body tanning ni? hehe

lagu ni jenis pemalas tapi cute...haha.

sakit tengkuk Kenit tengok tapi dia lena je kot hehe

hamik! lurus macam pembaris hehe. Lagu ni kalu Kenit jumpa, memang
kena kacau selalu :D

memang kamikaze kucing ni haha. Teringin Kenit nak pi tanya, tak sakit ka
tulang hang kalu tidoq lagu ni ha??

ni lagi sekoq! Kenit musykil la...kucing ni betoi2 tidoq
atau dah .....kiokkkkkk????

rasa-rasa kucing ni idup ka kiokkkkk jugak ka??


huh! ni lagi teruk...Kenit tidoq depan pc je tapi
dia tidoq atas pc! hahaha~

mak borek anak rintik @ anak borek mak rintik haha

tu tidoq sambil layan jiwa lara ka? haihhhh dah macam manusia dah
Kenit tengok ni~

"hoiiiiii! lambat lagi ka nak sampai? Chek penat tau duk blakang niiiii..."

biaq betik??? camera trick ke haper?

hahahaha hampeh punyer tuan kucing! Kenit tak caya kucing ni
pakai cermin mata sendiri. Naya ke dia.......

ada gak yang kena copy cat ni kanggggggg hahaha. Tapi, cantik
giler belang kat bulu dia noooooo!~

ni mesti kes kena halau dari bilik kan hahaha. Hamboiiii boleh jilat jari
lagi tu! "padahallll.....chek da biasa daaaaaaaa"




Last, but not least..................
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

alololololo suweeeettttnyer lah kapel ni tidoq! loving forever
and ever hehe.

4 comments:

Apa kata korang?