ruangiklan
ruangiklan

Monday, April 01, 2013

Atok Has 'Unchained Melody'.

  No comments    
categories: ,
Assalamualaikum!~

Wowowowow! wait seminit...adakah benar apa yang Kenit lihat ini?? Perghhhhh kelu lidahku tak terdaya rasanya aku nak meluahkan perasaan bila melihat atok ni menyanyi. Menyanyi lagu omputih weh!

Mempersembahkan......Atok! with his song....'Unchained Melody'

v
v
v
v
v
v
v
v
v

sumber: fb

Fuh! mengancam vokal atok! hehe. Tak dinafikan atok memang berbakat besooo. Dah tu atok speaking English memang perfect! Korang nak kate ape? 'Perghhhhh!, 'mantopppppp', terbaekkkk atok!', 'buang tebiat atok ni', sudah-sudah la tok!'. Terpulang pada pendapat masing2 hehe.

You know what is the sweetest thing about atok ni? Dia tujukan lagu ni buat anaknya yang berada jauh di KL alololololo so suweettttttt!~

Yang pasti, video atok ini telah mendapat ribuan pujian di facebook. Ada yang kata, walaupun usia dah lanjut gigi dah banyak luruh, still atok boleh nyanyi dengan sooooo lively! Itulah bezanya orang lama ngan orang muda ye dok? Jauh bezanya.....

P/S: Penuh perasaan atok nyanyi..suke karaoke ye tok?hehe

0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.