Atok Has 'Unchained Melody'.

Monday, April 01, 2013

Assalamualaikum!~

Wowowowow! wait seminit...adakah benar apa yang Kenit lihat ini?? Perghhhhh kelu lidahku tak terdaya rasanya aku nak meluahkan perasaan bila melihat atok ni menyanyi. Menyanyi lagu omputih weh!

Mempersembahkan......Atok! with his song....'Unchained Melody'

v
v
v
v
v
v
v
v
v

sumber: fb

Fuh! mengancam vokal atok! hehe. Tak dinafikan atok memang berbakat besooo. Dah tu atok speaking English memang perfect! Korang nak kate ape? 'Perghhhhh!, 'mantopppppp', terbaekkkk atok!', 'buang tebiat atok ni', sudah-sudah la tok!'. Terpulang pada pendapat masing2 hehe.

You know what is the sweetest thing about atok ni? Dia tujukan lagu ni buat anaknya yang berada jauh di KL alololololo so suweettttttt!~

Yang pasti, video atok ini telah mendapat ribuan pujian di facebook. Ada yang kata, walaupun usia dah lanjut gigi dah banyak luruh, still atok boleh nyanyi dengan sooooo lively! Itulah bezanya orang lama ngan orang muda ye dok? Jauh bezanya.....

P/S: Penuh perasaan atok nyanyi..suke karaoke ye tok?hehe

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM