Monday, April 01, 2013

# Lelaki # Video

Atok Has 'Unchained Melody'.

Assalamualaikum!~

Wowowowow! wait seminit...adakah benar apa yang Kenit lihat ini?? Perghhhhh kelu lidahku tak terdaya rasanya aku nak meluahkan perasaan bila melihat atok ni menyanyi. Menyanyi lagu omputih weh!

Mempersembahkan......Atok! with his song....'Unchained Melody'

v
v
v
v
v
v
v
v
v

sumber: fb

Fuh! mengancam vokal atok! hehe. Tak dinafikan atok memang berbakat besooo. Dah tu atok speaking English memang perfect! Korang nak kate ape? 'Perghhhhh!, 'mantopppppp', terbaekkkk atok!', 'buang tebiat atok ni', sudah-sudah la tok!'. Terpulang pada pendapat masing2 hehe.

You know what is the sweetest thing about atok ni? Dia tujukan lagu ni buat anaknya yang berada jauh di KL alololololo so suweettttttt!~

Yang pasti, video atok ini telah mendapat ribuan pujian di facebook. Ada yang kata, walaupun usia dah lanjut gigi dah banyak luruh, still atok boleh nyanyi dengan sooooo lively! Itulah bezanya orang lama ngan orang muda ye dok? Jauh bezanya.....

P/S: Penuh perasaan atok nyanyi..suke karaoke ye tok?hehe

No comments:

Post a Comment

Apa kata korang?