Cerita Kak Wan - Citra Pesona Seorang Wanita Kini Dijual!

Thursday, April 18, 2013

Assalamualaikum!~

Ingat lagi tak Kenit pernah tulis pasai penulisan buku Birografi Kak Wan (Datin Seri Wan Azizah) minggu lepas? Pada yang belum berkesempatan baca, bolehlah terjah SINI. Masa tu buku ini belum lagi available di mana-mana kedai atau secara online.


Cerita Kak Wan ditulis oleh Ustaz Zahiruddin Zabidin 

Tapi, kini pada anda yang menunggu untuk mendapatkan buku ini tidak perlu menunggu lama lagi kerana ia sudah AVAILABLE secara ONLINE! Pembelian boleh dibuat di unikarya.com. Anda boleh klik kat bahagian eKedai dan buku bertajuk Cerita Kak Wan - Citra Pesona Seorang Wanita ada dipaparkan di sana. Anda juga boleh Like Page Unikarya.com di SINI untuk mengetahui info lanjut mengenai buku ini.

Tentang harga, anda pun dah tahu kan (lihat di gambar atas) tapi still Kenit nak tulis jugak hehe. MasyaAllah...hanya RM30

So, pada yang sesiapa yang berminat bolehlah dapatkannya di unikarya.com. Kenit takda share atau joint venture ngan sesiapa, just nak promosi buku ini saja kerana Kenit yakin ada pembaca di luar sana yang menantikannya. 

You Might Also Like

2 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM