Thursday, April 18, 2013

# Wanita

Cerita Kak Wan - Citra Pesona Seorang Wanita Kini Dijual!

Assalamualaikum!~

Ingat lagi tak Kenit pernah tulis pasai penulisan buku Birografi Kak Wan (Datin Seri Wan Azizah) minggu lepas? Pada yang belum berkesempatan baca, bolehlah terjah SINI. Masa tu buku ini belum lagi available di mana-mana kedai atau secara online.


Cerita Kak Wan ditulis oleh Ustaz Zahiruddin Zabidin 

Tapi, kini pada anda yang menunggu untuk mendapatkan buku ini tidak perlu menunggu lama lagi kerana ia sudah AVAILABLE secara ONLINE! Pembelian boleh dibuat di unikarya.com. Anda boleh klik kat bahagian eKedai dan buku bertajuk Cerita Kak Wan - Citra Pesona Seorang Wanita ada dipaparkan di sana. Anda juga boleh Like Page Unikarya.com di SINI untuk mengetahui info lanjut mengenai buku ini.

Tentang harga, anda pun dah tahu kan (lihat di gambar atas) tapi still Kenit nak tulis jugak hehe. MasyaAllah...hanya RM30

So, pada yang sesiapa yang berminat bolehlah dapatkannya di unikarya.com. Kenit takda share atau joint venture ngan sesiapa, just nak promosi buku ini saja kerana Kenit yakin ada pembaca di luar sana yang menantikannya. 

2 comments:

Apa kata korang?