Pendaftaran Tahun 1 2014 - Salah Sekolah La Pulak!

Friday, April 19, 2013

Assalamualaikum!~

Aaaaaa jauhnyeeee sekolah kakak! Nuuuu kat oldtown PJ nu! Memang salah ibu ayah la camni, tak cam betul2 alamat sekolah masa daftar online aritu. 

Mujur gi daftar naik motor je, dah la traffic light 4 penjuru. Ni kalu time balik sekolah ni mau sessaakkkk nafas dibuatnya. Kenit cakap ngan Pak Jelan takleh jadi ni..kena tukar sekolah gaya camni. Pengsan la Kenit nak lalu sini pagi-pagi setiap hari.

Dengan berat hatinya, kami melangkah masuk ke perkarangan sekolah. Takpe takpe...kita gi daftar je dulu. 2 bulan pastu kita tukaq balik hehe.

Moral of the story :  Google dulu location map, baru pilih!Haiyaaaaa....

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM