Lokasi Penuh AES - Lampu Isyarat & Had Laju.

Monday, May 27, 2013

Assalamualaikum!~


Kecoh di FB mengatakan penguatkuasaan AES di beberapa negeri telah bermula (atau pun dah lama mula?). Hari tu Kenit tengok ramai yang ucap 'TAHNIAH' di FB kepada rakyat Kedah di atas penguatkuasaan AES di beberapa kawasan di negeri itu.

Tadi, Kenit terbaca pula ucapan 'TAHNIAH' buat rakyat Melaka di atas penguatkuasaan AES di beberapa kawasannya. So, untuk mengelakkan dari terkena jerat AES, Kenit nak share la ngan korang lokasi AES yang mungkin bakal/selalu jadi laluan korang tak kira samada nak ke pajabat atau balik kampung hehehe.

Kena hafal la lokasi yang menjadi tumpuan laluan korang ni ye (^_^).





Sempena cuti sekolah ni, pasti ada keluarga yang nak gi jenjalan makan angin di negeri orang. So, senarai di atas ni BERGUNA sebagai panduan korang ketika gi bercuti nanti. Lainlah kalau korang bermurah hati nak bayar saman AES tu hehe.

Perak, Melaka, Selangor, KL dan Putrajaya antara laluan yang kerap jugak Kenit gunakan untuk gi jenjalan dan balik kampung. Fuh! kena briefing pulak kat Pak Jelan pasni hehehe.

P/S: Jangan jerat diri dan poket anda dengan AES...ekekeke~

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM