Pengumuman Gembira : 6 Mei Hari Kelepasan Am Bagi Negeri Pulau Pinang.

Sunday, May 05, 2013

Assalamualaikum!~




Hang pa dah pi mengundi ka? Kalau belum mai baca sini sat. Kalau dah lagi baguih boleh duk sini baca lama skit hehe.



Hang pa juga boleh menyemak kenyataan rasmi kerajaan Negeri Pulau Pinang melalui halaman Facebooknya di SINI.



sumber : fb

Pemberian cuti kelepasan am ini diberi sempena PRU13. Semoga warga Pulau Pinang yang mengundi di luar kawasan boleh menggunakan masa cuti ini untuk pulang mengundi dengan hati yang tenang. Dan, kembali semula ke Pulau Pinang tanpa perlu tergesa-gesa.

Kelantan sudah umum, Selangor pun dah umum. Kini Penang juga umum....

Selamat mengundi & selamat bercuti sumer! (^_^)

You Might Also Like

7 pengomen comel

  1. Replies
    1. Congratualtions!

      i've done long before you...on the 30th (^_^).

      Delete
  2. Lega dengaq.. hehee :)

    Walau ngundi kat Penang, keje pun Penang.. cuti tetap nakkk... hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. lega banyak noooo. Buleh pi jalan2 pas ni (^_^)

      Delete
  3. ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA SINI ADA G.A TERBESAR MEI, HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #125
    LINK TAGGING :
    http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/tagging3.html
    link G.A :
    http://officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM