Saturday, May 25, 2013

# Video

'Saleem' Versi Bangladesh (VIDEO)

Assalamualaikum!~

Sapa sini minat ngan Saleem IKLIM? Kenit minat kentang dengan penyanyi bersuara serak romantik ni dulu. Lagu-lagunya memang kena ngan 'feel' Kenit hehe.

Era kepopularan penyanyi Saleem telah lama pudar dengan lambakan penyanyi baru. Namun, keaslian suara beliau yang serak basah sukar ditandingi atau ditiru oleh sesiapa membuatkan Saleem sangat EKSKLUKSIF!

Cuba anda tonton dan nilai sendiri suara pemuda ini...samakah dengan suara Saleem?

v
v
v
v
v
v
v
v


Fasih sungguh dia menyanyikan lagu tu hehe. 

P/S: Ada chance pemuda Bangla ni masuk AF, asalkan ada IC hehehe.

10 comments:

  1. wowww..hihi..dah mcm miming saleem pulak

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tu la farah..siap ber'feeling' lagi tu ekekeke :D

      Delete
  3. wah dah lamalah agaknya bangla ni duk malaysia he3....ye samalah kita.minat juga saleem.ingat lagi masa kerja klia dulu2..tup2 saleem datang kat kaunter yang kak lea kerja.then wife dia kata takpe nak salam,salam je..faham peminat.padahal kak lea takde pun cakap nak salam.tapi salam jelah nanti drop waterface saleem,pulak kan he3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha serius sy gelak baca komen kak lea ni..laju betul wife dia mengoffer..org tk request pun lg ye ekekke :-)

      Delete

Apa kata korang?