Teruskan Rajukmu Kenit.

Tuesday, May 28, 2013

Assalamualaikum!~

Baru-baru ni, break-pump kete Kenit 'merajuk' so, minggu lepas Kenit drive betul-betul macam pemandu berhemah. Tak berani nak 'cucuk angin' kete orang ekeke.

Lepas repair gedebak gedebuk dekat seratus lebeh gak la, akhirnya masalah sudah selesai alhamdulillah....




CPC Campaign ni lah yang paling banyak menyumbangkan sen buat Kenit. Thank you Nuffie (^_^).

Mana la tau duit ni bila dah cukup sok boleh pasang turbo sebutir kat kete kebal ni...baru syiokkk cilok mencilok kat Federal tu kan?ekekekeke (^_^)

Semuanya pasal Nuffie :

You Might Also Like

14 pengomen comel

  1. Replies
    1. iklan je banyak...ade la dapat jugak sen sen hehe :).

      Delete
  2. Assalamualaikumm.. alhamdullilah. rezeki kenit tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam...

      alhamdulillah...(^_^)

      Delete
  3. Wahh banyak tu, nak majuk gak la hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huny try majuk skali maner tau masyuk gak nanti hehe (^_^)

      Delete
  4. Replies
    1. Iklan je masyuk farah...masuknye sen sen je heee (^_^)

      Delete
  5. Tahniah dapat duit dari nuffnang..nak lsgi masyuk bila dapat cpuv..time dapat pastikan trafik tinggi setinggi2 nya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih abg hafiz..cpuv br dpt 5sen je. Ntah naper cpuv susah nk lekatla. Harapkn cpc je la pun heeee (^_^)

      Delete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM