ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, May 28, 2013

Teruskan Rajukmu Kenit.

  14 comments    
categories: 
Assalamualaikum!~

Baru-baru ni, break-pump kete Kenit 'merajuk' so, minggu lepas Kenit drive betul-betul macam pemandu berhemah. Tak berani nak 'cucuk angin' kete orang ekeke.

Lepas repair gedebak gedebuk dekat seratus lebeh gak la, akhirnya masalah sudah selesai alhamdulillah....




CPC Campaign ni lah yang paling banyak menyumbangkan sen buat Kenit. Thank you Nuffie (^_^).

Mana la tau duit ni bila dah cukup sok boleh pasang turbo sebutir kat kete kebal ni...baru syiokkk cilok mencilok kat Federal tu kan?ekekekeke (^_^)

Semuanya pasal Nuffie :

14 comments:

  1. Replies
    1. iklan je banyak...ade la dapat jugak sen sen hehe :).

      Delete
  2. Assalamualaikumm.. alhamdullilah. rezeki kenit tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam...

      alhamdulillah...(^_^)

      Delete
  3. Wahh banyak tu, nak majuk gak la hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huny try majuk skali maner tau masyuk gak nanti hehe (^_^)

      Delete
  4. Replies
    1. Iklan je masyuk farah...masuknye sen sen je heee (^_^)

      Delete
  5. Tahniah dapat duit dari nuffnang..nak lsgi masyuk bila dapat cpuv..time dapat pastikan trafik tinggi setinggi2 nya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih abg hafiz..cpuv br dpt 5sen je. Ntah naper cpuv susah nk lekatla. Harapkn cpc je la pun heeee (^_^)

      Delete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.