They Are Sleepy....

Tuesday, May 07, 2013

Assalamualaikum!~

Feels like today is Monday. Memang kebiasaan hari pertama bekerja rasa macam tak cukup tido selalu hehehe. Mind setting kita memainkan peranan penting. Kalau tomorrow is working, you will think 'oh gosh! im sure will be sleepy at the office' kan?

Not only human feels sleepy. Animals do too. But, they look more to sleepy-but-adorable kind of hahaha. So, let's see how adorable they can be when they are sleepy....hehehehe (^_^).

























So sleepy yet funny and cute! I hope you will be 'refresh' after seeing these sleepy pictures haha. 

My favorite is the rabbit in front of pc. Macam tu la Kenit kalau ngantuk kat opis haha. Cuma part jatuh tu belum lagi la hehehe.

So, which one above is your favorite? (^_^).

Masih banyak lagi yang cute untuk korang terjah:

You Might Also Like

4 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM