ruangiklan
ruangiklan

Thursday, May 30, 2013

Weeclicks Offer...

  14 comments    
categories: 
Assalamualaikum!~

Agak menarik tawaran yang diberikan...



Sementelah Nuffie Kenit pun dah bertukar dari berstatus mewah 'Glitteratti' ke status incredible hulk (sebab dia kaler ijau) 'Non-Glitteratti', so no harm la Kenit cuba yang ni pulak (andai ada rezeki).

Lagipun, Nuffie tu dalam rajuk rajuknya dia bagi jugak iklan tuk Kenit. KOMLI tu walaupun hanya madu no.2, pun rajin jugak datang menyinggah ekekeke. 

So, kalau tambah ser (satu) lagi takdop masalah ork? Ala-ala madu tiga gitewwww ekekekeke (^_^).

Apa-apa hal jawapan balasan telah diberikan, sekarang menunggu turn belah sana pulak membalas pesanan hehe. 

14 comments:

  1. Wah bestnya kenit..bertambah murah lagi la rezeki lepas nie.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. best pulak jadi blogger ni kan farah, orang dok offer macam2 hehe.

      InsyaAllah andai ada rezeki (^_^)

      Delete
  2. Assalamualaikum kenit. sheila pun dapat offer ni! hehehe tunggu email diorang balas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam sheila...

      oh ye ke? best ni ada geng hehe (^_^)

      Delete
  3. tak tahu pulak iklan macam ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun baru dengar pasal ni. Kenit google tuk cari sumber baru jumpa apakah bendanya weeclicks ni (^_^)

      Delete
  4. wah bagus ni sis grab je..nanti share tau apa2 info tentang weeclicks lagi ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah kalu ada progress kenit share k (^_^)

      Delete
  5. Replies
    1. Belum konpom lagi..baru nak berbalas balas pantun hehehe. InsyaAllah kalau ada rezeki hehe (^_^)

      Delete
  6. Alhamdulillah.... bermadu pulak nuffnang tu kan... x per janji buat yang terBaik untuk kita sendiri... kalau nak mencuba apa salahnyer....mselim3 masih setia lagi dengan nuffnang...nak tukar x tahu ragamnya...kan...xper lah mselim3 setia dengan satu.. nuffnang... lagi pun blogbuster nuffnang tgh on nie...tunggu aje..lah mana tahu ada rezeki...

    mselim3

    pls: x salah mencuba.... usaha tangga kejayaan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe bahagia selim dgn Nuffnang. Sayangla kalau lepaskan Nuffnang tu kan? Tambah Kenit dah tengok iklan Selim tu..insyaAllah ada rezeki boleh menang tu (^_^).

      Ni pun andai ada rezeki....insyaAllah.

      Delete
  7. kita tahu guna churp2 ja..hehe.nanti kalau rajin menjengah kita nak tgk nuffnang tu macam mana..huhu..rezeki murah kak.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni belum konpom lg nana. Baru nak datang 'merisik' kata orang hehehe (^_^)

      Delete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.