Imam Khomeini Buat Lintasan Hormat?

Thursday, June 27, 2013

Assalamualaikum!~

Tak mampu nak ungkapkan ape2 je tengok gambo ni. Gelakkan aje la hahahahahaha. Dah kater bodo mengaku cerdik. Dah kater giler mengaku waras. Dah kater sesat mengaku lurus. Nak wat guaner...tulah syiah yang sebenarnya...syok sendiri.


sumber : fb

Walaupun orangnya dah takde, kadbod dia pun jadiklaaaa buat 'berkat'. Ayatollah Khomeini meninggal dah hampir 4 dekad dah, tapi taksubnya mereka ni pada Khomeini melampau-lampau!

Untuk makluman umum, Khomeini adalah syiah sehingga ke akhir hayatnya. Cube korang taip Khomeini dan yang kuar adalah penglibatannya dalam syiah yang terang dan jelas lagi bersuluh.

Di sebalik penglibatannya dalam Revolusi Syria tahun 1980-an, ternyata ia bukan seperti kita sangkakan. Mohon anda baca lebih tentang Khomeini dan siapa sebenarnya dia di sebalik konflik di Syria sekarang ni.

P/S: Tabik springggggg kat kadbod....bodo ke cerdik pada pandangan mata dan hati korang yang waras??

You Might Also Like

14 pengomen comel

  1. Salam…jemput join GA Farisha :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/06/santai-giveaway-kad-raya-2013-by-f-w.html

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Bukan letak kat lutut tapi akai tu memang takda dah

      Delete
  3. astagfirullah. semoga terbuka pintu hati mereka yang tersesat

    ReplyDelete
  4. sama la bagi kalungan bunga ke tugu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi yg ni memang tkleh diterima akai

      Delete
  5. tengok gambo agaknya diorang dah gerun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gerun pada org dah mati...tu nak kater bodo ke cerdik hehe

      Delete
  6. ish2..memang dah tak waras..
    sush kalau dah parah mcm ni kan..
    subhanallah..
    semoga Allah memberi mereka hidayah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Astaghfirullahalazim..semoga mereka diberi petunjuk yg benar

      Delete
  7. Sedih la ada jugak orang malayu join Syiah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah memang melayu suka ikut orang lain. Kpop dia ikut, indon dia ikut, barat dia ikut. Tak mustahil melayu ikut syiah jugak

      Delete
  8. Teringat kat kawan saya...nama dia Khomeini jugak..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM