ruangiklan
ruangiklan

Saturday, June 08, 2013

Kawen Lagi??

  4 comments    
categories: 
Assalamualaikum!~

Tajuk di atas kalau dituju ke orang laki memang suker melompat2 yahooooooo! Kalau dibagi 'green light' laju je dia menonong pi cari calon huhu.




Tapi, this time soklan tu bukan untuk orang laki oho!

Semacam ada perasaan neves tiap kali diaorg bertanya. Neves tak tau nak jawap apa kalau yang ditanya tu mengarut-ngarut. Tapi, nama pun budak-budak maner dia nak tahu soklan tu mengarut ke dak.

Kadang2 naik pening memikirkan jawapan yang patutku beri. Dan, ini antara soklan yang mencabar serebrum/sereblumku....

Siapa lagi yang menanya kalu bukan anak dara sulungku.


"ibuuu....kalau orang kawen, pastu dia dapat anak ye?"

"a'ah...naper?"

"ibu kawen la lagi...nanti dapat anak lagi"

"errkk....^&^*%^$%#$%$#%^$%^%" 

T_______________________________________________________________T

Boleh nampak tak betapa kritikalnya pemikiran anak dara sulungku? Yang dia nampak...


kawen >>>>>>>>>>>>.dapat anak

kawen lagi>>>>>>>>>>>>dapat anak lagi

So, selama ni mungkinkah kakak fikir aku dah kawen 2 KALI dan dapat 2 ANAK? Ohhh anak...acaner ibu nak explain padamu sayangg...it's not working that way sayangg.

Anak...anak....ko tanya soklan yang IMPOSIBBLE untuk seorang wanita bersuami lakukan. Ibu masih waras lagi nakkk.

Soklan tu layak ditanya pada paknya, tapi buat masa ni kakak jangan tanya ayah la soklan tu ye ekekekeke. 

NEXTTTTT!

4 comments:

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.