Kawen Lagi??

Saturday, June 08, 2013

Assalamualaikum!~

Tajuk di atas kalau dituju ke orang laki memang suker melompat2 yahooooooo! Kalau dibagi 'green light' laju je dia menonong pi cari calon huhu.




Tapi, this time soklan tu bukan untuk orang laki oho!

Semacam ada perasaan neves tiap kali diaorg bertanya. Neves tak tau nak jawap apa kalau yang ditanya tu mengarut-ngarut. Tapi, nama pun budak-budak maner dia nak tahu soklan tu mengarut ke dak.

Kadang2 naik pening memikirkan jawapan yang patutku beri. Dan, ini antara soklan yang mencabar serebrum/sereblumku....

Siapa lagi yang menanya kalu bukan anak dara sulungku.


"ibuuu....kalau orang kawen, pastu dia dapat anak ye?"

"a'ah...naper?"

"ibu kawen la lagi...nanti dapat anak lagi"

"errkk....^&^*%^$%#$%$#%^$%^%" 

T_______________________________________________________________T

Boleh nampak tak betapa kritikalnya pemikiran anak dara sulungku? Yang dia nampak...


kawen >>>>>>>>>>>>.dapat anak

kawen lagi>>>>>>>>>>>>dapat anak lagi

So, selama ni mungkinkah kakak fikir aku dah kawen 2 KALI dan dapat 2 ANAK? Ohhh anak...acaner ibu nak explain padamu sayangg...it's not working that way sayangg.

Anak...anak....ko tanya soklan yang IMPOSIBBLE untuk seorang wanita bersuami lakukan. Ibu masih waras lagi nakkk.

Soklan tu layak ditanya pada paknya, tapi buat masa ni kakak jangan tanya ayah la soklan tu ye ekekekeke. 

NEXTTTTT!

You Might Also Like

4 pengomen comel

  1. hahaha..lawak je pemikiran dia..hihihi...cane mummy nak explain tu

    ReplyDelete
  2. memang susah nak jawab soalan gini.

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM