Manfaat Dibloglist.

Wednesday, June 05, 2013

Assalamualaikum!~

Ini pertama kali Kenit jumpa refferal yang datang dari blog. Dah dua bulan Kenit duduk dalam bloglist Papa Blogger. Terima kasih papa blogger kerana sudi menempatkan Nukilan Kenit dalam bloglist anda. 




Kenit pernah masuk SEGMEN BLOGLIST 2 BULAN PAPA BLOGGER dan alhamdulillah Nukilan Kenit terpilih dimasukkan dalam bloglist papablogger start bulan April-Jun. 

Oho! ujung bulan Jun ni, terkeluarla Kenit dari senarai bloglist papa sobsobsob~

Aperpun, terima kasih pada yang sudi terjah Nukilan Kenit tak kira dari mana anda datang. Memang seronok dan terharu kalau orang letak blog kita dalam bloglist mereka kan? Nukilan Kenit hanya blog picisan yang mahu terus berkongsi info berguna untuk manfaat semua.

Dan, tak lupa juga berkongsi kisah kehidupan berkeluarga hehehe (^_^). Semoga anda sukkkkaa~

You Might Also Like

16 pengomen comel

  1. Replies
    1. rezeki sebab gigih masuk segmen hehe (^_^)

      Delete
  2. Assalamualaikum kenit. bloglist ni sangat bagus. sheila pun seronok tengok stats. sebab nak tengok url blog siapa yang naik. hehehhe. yang penting, kena rajin masuk bloglist atau exchange bloglist :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam sheila....

      betul tu sheila. Bukan senang nak lihat blog kita dalam bloglist blogger yang terkenal. Peluang dan ruang telah diberikan tinggal masa nak rebut je hehe.

      Delete
  3. meh Tedi masukkan dlm bloglist Tedi lak... hehe... nak berapa bulan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ihik ihik...malu le nak cakap...ihik ihik ^^

      Delete
  4. baru semalam sembang dgn ben ashaari pasal kepentingan blog list ni... mmg agak penting rupenyer utk kepentingan dan nyawa blog kite...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye la abg careno, penting untuk kesinambungan perjalanan blog. Susah juga nak promote blog picisan macam Kenit ni kalu tk dibantu oleh bloglist popular hehe (^_^)

      Delete
  5. Sayangnya hanya untuk sementara. Jemputan kepada blogger semua untuk bertukar link dengan blog saya, untuk 'selama-lamanya'..;)

    ReplyDelete
  6. tahniah masuk bloglist
    byk manfaat bila kita tersenarai dlm bloglist seseorg kann

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak, sebab kenit suka berkongsi info dengan pembaca. Sama2 dpt manfaat (^_^)

      Delete
  7. byk kelebihannya kan.. tmbh kwn pun ya juga =)

    ReplyDelete
  8. sedikit sebanyak bloglist membantu meningkatkan traffic blog kita dsbg. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul betul!hehehe. Tu tak dinafikan kebenarannya...(^_^)

      Delete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM