Minyak Wangi Ini Boleh Kuruskan Anda?

Monday, July 01, 2013

Assalamualaikum!~

Ishh ishh ishh! Betoi ka? Senang betoi hidup ni kan? Agak rasa gemuk sikit minggu ni boleh sembuq sikit hehe. Adakah ini jawapan kepada tubuh langsing kekal menawan rupawan jelitawan cantik tertarik kau memang debommm!? ihikk~



The Fragrance Shop telah mengeluarkan suatu produk terbaru mereka yang mungkin boleh menurunkan berat badan mereka dengan hanya semburan wangian. Prends Moi Eau De Minceur adalah 'haruman pelangsingan badan yang pertama di dunia' dan dihasilkan oleh Syarikat Velds. Ia dibangunkan oleh syarikat Perancis, Robertet.

sumber : google


Haruman ini boleh didapati dengan harga $29.99 (RM147) untuk 100ml.

Bagaimana ia berfungsi?

Komplikated giler kentang punyer explaination! hahaha. Kalau korang rajin terjahlah SINI kalau nak study lebih ye. Ada chemicals la, reactions la, main ngan hormon la ada plak part ngan otak la, neuron ni la neuron tu la..bersimpang siur penerangan saintifik diaorg. So, kalau korang faham good for you hehehe.

sumber: yahoo

Testimoni

Tipu ke? nak kata tipu ada orang dah pakai dan terbukti berkesan kat dia, acaner tu? Terjah SINI nak baca lagi. Kenit tak pandai translate hehee.

Haihhhh! kalaulah ini jawapannya kepada masalah obesiti dan kegemukan, konpom giler minyak wangi ni laku macam cakoi panas sebab ada lebih 1.5 billion orang dewasa yang overweight! Fuh! kayo den kayooooo!

Cer kira kalau dalam 1.5 billion tu pi guna minyak wangi ni...ataupun amik 500,000 orang je la senang. 500,000 x RM147 = (kire sendiri deh, jangan balok sangat) 

Senang giler buat untung! Kesannya?? sendiri tanggunggggggg arrr....

You Might Also Like

14 pengomen comel

  1. boleh ke kuruskan badan dengan minyak wangi...emmm...risiko2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kurus punye pasal..risiko tolak tepi sis hehehe :D

      Delete
  2. pakai minyak wangi yang bau hanyir la, gerenti hilang selera makan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha bukan takat takda selera nak makan, orang yang duk sebelah awak pun tak selera nak makan ekekeke.

      Delete
  3. wangi sangqt ke sampai boleh kurus...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha ntahla kak nak tau kena cuba :D

      Delete
  4. hebat... bukan setakat wangi, kurus pun boleh...
    wajib try ni.. hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha nanti niza dah try boleh sharing kat akak ye :)

      Delete
  5. habis idung aku, asyik nak bauu je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aikkk nak kurus ke taknak? hehehe :D

      Delete
  6. mahai
    tp klo bena berkesan mmg berbaloi
    kat umah yumida ade minyak wangi yg fungsinya sbg minyak angin
    2 dlm 1! terbaek!
    harga rm5 je..botol bulat memanjang..ala2 deodorant gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha minyak angin memang terbaekkk :)

      Delete
  7. Hadoii..apa agk kndgn nya smp leh kurus...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yang musykil tu kak, kot batu dari Planet Marikh ke Kenit pun nak tau jugak (^^,)

      Delete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM