Monday, July 08, 2013

# Pendaftaran Tahun 1 2014

Pendaftaran Tahun 1 2014 : Back To Square One.

Assalamualaikum!~

Orang lain tak salah melainkan diri ini yang bersalah! Dasar tak tahu dimana letaknya sekolah yang betul, inilah jadinya! Jika anda terserempak dengan Kenit jangan tanya pasal arah jalan atau tempat tertentu sebab Kenit memang ZERO bab2 gini hehe.

Sekarang dah terpalit ke anak pulak....





Ditambah pulak baru2 ni pun Kenit memang tak sihat sungguh, maka memang takda rezeki la nak pi tukar pendaftaran lebih awal. Selalu Kenit memang tak suka bertangguh tapi sejak jatuh sakit mood Kenit seolah2 bertukar pulak. Jangan suka bertangguh tau, kelak jadi cam Kenit.

So, Isnin lepas Kenit ajak Pak Jelan pi tukar jugak pendaftaran sekolah kakak ke sekolah baru. Sekolah lama tu jauh banget kat Downtown susah time transit nanti. Dengan sedihnya, nama kakak terpaksa 'digugurkan' dari PPD Selangor (dalam tenet), dan terpaksa lah Kenit register online semula macam memula dulu. Haaaaa tu namanya cari penyakit la tu huhu.

Sekarang ni, Kenit boleh berdoa je la agar kakak diterima di sekolah barunya tu. Bulan 7 ni dah kira bulan penempatan bagi murid-murid tahun depan....

Tawakkaltualallah.


8 comments:

  1. semoga kak kenit berjaya tau..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih zahara (^_^)...mudah2an.

      Delete
  2. Insyaallah ... Semoga dipermudahkan segala urusan ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah...aaminn terima kasih hani (^_^)

      Delete
  3. beznye anak dah masuk skolah
    moga dipermudahkan segala urusan sis

    ReplyDelete

Apa kata korang?